Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

"Nice Του Μήτσιου" από τη θεατρική ομάδα LibeRTaD

Tο έργο είναι μια σύγχρονη κωμωδία που διαδραματίζεται με φόντο μια Δημόσια Υπηρεσία

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2016

Η θεατρική ομάδα «LibeRTaD», παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Nice Του Μήτσιου» σε κείμενο της Έλενας Χριστοφόρου και σκηνοθεσία του Χρήστου Γρηγοριάδη.

Tο έργο είναι μια σύγχρονη κωμωδία που διαδραματίζεται με φόντο μια Δημόσια Υπηρεσία. Στο πρώτο μέρος του έργου ο θεατής θα γνωρίσει τους τέσσερις Δημόσιους Υπαλλήλους, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Οι χαρακτήρες αυτοί θα ξεδιπλώσουν τα καθημερινά τους προσωπικά προβλήματα, που μέσα από συγκρουσιακό κλίμα προκαλούν κωμικές καταστάσεις. Στο εκρηκτικό σκηνικό θα προστεθεί ο συμπαθής και υπερβολικά κωμικός χαρακτήρας του κυλικειάρχη της Υπηρεσίας. Ο χαρακτήρας αυτός θα προσδώσει μια σουρεάλ νότα στην ατμόσφαιρα. 

Στην πορεία του έργου αποκαλύπτεται ότι όπως όλοι εμείς, έτσι και οι χαρακτήρες του έργου μας, κρύβουμε ένα όχι τόσο «αθώο» μυστικό. Κάτι που δεν θέλουμε κανείς να το μάθει αλλά κάποια στιγμή ανακαλύπτουμε ότι «ουδέν κρυπτόν από τον ήλιον». Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση «ουδέν κρυπτόν από την ελεγκτική υπηρεσία». Η ευπαρουσίαστη υπάλληλος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που μπαίνει στο πλατό, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για τους πρωταγωνιστές μας. Και τότε θα ισχύσει το ρητό «ο σώζων εαυτό σωθήτω». Οι πάλαι ποτέ φίλοι στην Υπηρεσία θα αποκαλύψουν μια άλλη όψη του χαρακτήρα τους με πισώπλατα μαχαιρώματα και ραδιουργίες προκείμενου να επιβιώσουν μέσα από τον κυκεώνα που έρχεται

Ηθοποιοί: Χρήστος Γρηγοριάδης
Έλενα Ευσταθίου
Δανάη Χρίστου
Χριστίνα Κυριάκου
Άλκης Χρίστου
Μιχάλης Χρίστου

Θα δοθούν 6 παραστάσεις στην Λευκωσία (30 και 31 Ιανουαρίου, 6,7,13 και 14 Φεβρουαρίου) στο κινηματοθέατρο Παλλάς , δύο στην Λεμεσό (22 και 25 Φεβρουαρίου) στο κινηματοθέατρο Οθέλλος, 1 στην Πάφο (26 Φεβρουαρίου) στο 1ο Λύκειο Πάφου, 1 στην Λάρνακα (17 Φεβρουαρίου) στο θέατρο Σκάλα και 1 στο Παραλίμνι (20 Φεβρουαρίου) στο εκπαιδευτήριο Ξένιον.

Για πληροφορίες: 96477312

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close