Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα σύγχρονο, αλπικού στυλ ξενοδοχείο στην Κυπερούντα

Μία σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στην καρδιά της Πιτσιλιάς

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2016

Το ξενοδοχείο Λειβαδιά είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο και βρίσκεται σε ένα λόφο πάνω από το παραδοσιακό χωριό Κυπερούντα. Έξυπνα σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την τοποθεσία, όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και άλλα έχουν θέα την πισίνα και το υπέροχο ορεινό τοπίο.

Τα δωμάτια
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 21 δωμάτια: μία εξεζητημένη σουίτα με τζάκι, τζακούζι και δωρεάν μπουκάλι κρασί, 3 δίκλινες σουίτες με τζάκι και καναπέ-κρεβάτι για επιπλέον επισκέπτες καθώς και 17 ευρύχωρα δίκλινα δωμάτια.

Οι χώροι
Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το κύριο σαλόνι του ξενοδοχείου, ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, ένα εξαιρετικό εστιατόριο με καλό φαγητό και μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων/εκθεσιακό χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις, μίνι συνέδρια ή πολιτιστικές εκδηλώσεις και υπηρεσίες SPA.

Η μεγάλη πισίνα με μπαρ στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου, το γυμναστήριο, και η υπαίθρια βεράντα η οποία είναι ιδανική για δείπνο και χαλάρωση συμβάλλουν για να ολοκληρωθεί η καλή φήμη του ξενοδοχείου σχετικά με την φιλική εξυπηρέτηση των πελατών.

Η ιστορία του
Το ξενοδοχείο Λειβαδιά έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία: το αρχικό ξενοδοχείο είχε κτιστεί το 1947, από τον παππού των σημερινών ιδιοκτητών του, ως χώρος φιλοξενίας για τους επισκέπτες του σανατορίου (το σημερινό νοσοκομείο) της Κυπερούντας. Το ξενοδοχείο κληρονόμησε ο Τάκης και η γυναίκα του Σωτηρούλα – φημισμένη για τα σπιτικά μαγειρευτά φαγητά της – και έπειτα η σημερινή γενιά ιδιοκτητών. Οι τελευταίοι έχουν κυριολεκτικά μεταμορφώσει τον παλιό ξενώνα 5 υπνοδωματίων στο σημερινό εντυπωσιακό ξενοδοχείο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close