Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2016
Η νέα τάση στα αεροδρόμια είναι τα σινεμά. Ήδη έξι αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο διαθέτουν αίθουσες σινεμά για τη διασκέδαση των επιβατών που περιμένουν την πτήση τους, είτε πρόκειται για καθυστέρηση πτήσης είτε για συνέχιση με επόμενη.
Το Changi Airport της Σιγκαπούρης διαθέτει 2 σινεμά, που βρίσκονται στον τερματικό σταθμό 2 και 3 και λειτουργούν σε 24ωρη βάση προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στις νέες ταινίες. Οι ταινίες είναι δωρεάν.
Το διεθνές αεροδρόμιο τη Μινεάπολης-Αγίου Παύλου στη Μινεσότα των ΗΠΑ, διαθέτει ένα μικρό σινεμά κοντά στην πύλη C18, το οποίο λειτουργεί επίσης συνεχώς, 7 ημέρες την εβδομάδα. Το σινεμά δίνει έμφαση στον ποιοτικό κινηματογράφο.
Το διεθνές αεροδρόμιο Indira Gandhi στην Ινδία διαθέτει ένα σινεμά IRIDO 6D στον εθνικό τερματικό σταθμό 1D, προσφέροντας 21 ειδικά εφέ που προσφέρουν μέχρι και προσομοίωση χιονιού.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, διαθέτει την αίθουσα AU IMAX, η οποία προβάλλει νέες ταινίες σε 2 και 3 διαστάσεις και βρίσκεται στον τερματικό σταθμό 2, ανοικτή από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Στο αεροδρόμιο της Σεούλ, της Ν. Κορέας, υπάρχουν 2 αίθουσες σινεμά CGV στην πύλη 1B, ανοικτές από τις 9 το πρωί εως τις 11 το βράδυ καθημερινά.
Τέλος, το διεθνές αεροδρόμιο του Πόρτλαντ στο Όρεγκον των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Hollywood Theatre, στεγάζει μια αίθουσα σινεμά σε στυλ βίντατζ, προβάλλοντας ταινίες μικρού μήκους σχετικά με τις εμπειρίες που προσφέρει το Όρεγκον και οι γύρω περιοχές.
Σχετικά
Οσκαρ: Ο Κόναν Ο’ Μπράιεν οικοδεσπότης της τελετής απονομής και το 2027
Ο βραβευμένος με 6 Primetime Emmy κωμικός παρουσίασε τις δύο προηγούμενες τελετές κερδίζοντας ως επί το πλείστον τις εντυπώσεις.
Ξεκίνησαν οι οντισιόν για τον νέο Τζέιμς Μποντ
Η Νίνα Γκολντ ανέλαβε το κάστινγκ για τον επόμενο 007 – Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντενί Βιλνέβ, με σενάριο του δημιουργού του «Peaky Blinders»
Οι 5 νέες ταινίες της εβδομάδας: Από το “Top Gun” μέχρι τον κόσμο του Guy Ritchie
Το cult αεροπορικό έπος επιστρέφει 40 χρόνια μετά στις αίθουσες, ενώ action, animation και rock ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3» φέρνει μια νέα εποχή για τη Μία Θερμόπολις
Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει ως βασίλισσα της Τζενοβίας και, σύμφωνα με τη σκηνοθέτρια Αντέλ Λιμ, οι fans μπορούν να περιμένουν «πολλές απολαυστικές επιστροφές» από το original cast.
Αρχίζει απόψε το Φεστιβάλ των Καννών: 22 ταινίες που διαγωνίζονται για τον Χρυσό Φοίνικα -Οι ελληνικές συμμετοχές
Με τη φιλόδοξη κωμωδία εποχής του Πιερ Σαλβαντορί, «La Vénus électrique», ανοίγει σήμερα η αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Μια μαγική βραδιά θερινού σινεμά έρχεται κάτω από τα αστέρια με το «The Whale»
Η βραβευμένη ταινία «The Whale» προβάλλεται κάτω από τα αστέρια, σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία με pizza, snacks και ατμόσφαιρα καλοκαιρινού σινεμά
BBC: Ποιοι θα υποδυθούν τους Beatles στη νέα σειρά «Hamburg Days»
Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960, μέσα στα ασφυκτικά κλαμπ της συνοικίας Σανκτ Πάουλι στο Αμβούργο
Ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από το «The Batman: Part 2»
Επιτέλους, μετά από καιρό, ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την ταινία, οι οποίες μας παρουσιάζουν ένα παγωμένο Γκόθαμ.
Hocus Pocus 3: Επίσημα στα σκαριά η ταινία - Επιστρέφουν οι 3 βασικές πρωταγωνίστριες
Η ανάπτυξη της τρίτης ταινίας είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2023
Πέντε νέες πρεμιέρες φτάνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες
Από το πολυαναμενόμενο «Mortal Kombat II» και το σκοτεινό horror «Hokum» μέχρι Billie Eilish σε 3D και animated περιπέτειες για όλη την οικογένεια, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έχει επιλογές για κάθε γούστο