Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ένα νέο wine bar άνοιξε στη Διαγόρου

95 διαφορετικά κρασιά σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2016

Με επιρροές από τη Αθήνα, τη Γαλλία ένα νέο wine bar έκανε την εμφάνιση του στη Λευκωσία και σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τις δικές του επιλογές.

Σε ένα μικρό αλλά φιλόξενο χώρο στην Διαγόρου τo Black Bottle σε καλεί να επιλέξεις ανάμεσα σε 95 labels κρασιών, τα όποια προέρχονται από την Κύπρο, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Χιλή και την Αργεντινή ενώ φιλοξενεί όλη την γκάμα από τα οινοποιεία Μπουτάρη και Βλασίδη.

Με έμπνευση από το ίδιο το κρασί και τη δημιουργία του διατηρεί απλή διακόσμηση όπου το ξύλο και η πέτρα κυριαρχούν και δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Τους τοίχους κοσμούν μικρά κάδρα με εικόνες και πληροφορίες για το κρασί και τις ποικιλίες του. Στον εξωτερικό χώρο τα μεγάλα ξύλινα βαρέλια, τα οποία έχουν μεταμορφωθεί σε τραπεζάκια δένουν υπέροχα με τον χώρο και το θέμα του.

Ο Ιγνάτιος και ο Ανδρέας είναι πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σε βοηθήσουν να επιλέξεις ανάλογα με τα γούστα σου αλλά και να σου προτείνουν κάτι διαφορετικό. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις το κρασάκι σου με platters από επιλεγμένα τυριά, αλλαντικά αλλά και εποχιακά φρούτα. Σημείωσε επίσης πως προσφέρουν και όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εάν κάποιος από την παρέα σου δεν θέλει κρασί.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close