Things to Do , Εκδηλώσεις

"The Mind, Body & Spirit Festival 2016" έρχεται στη Λεμεσό

Συνένωσε μυαλό, σώμα και πνεύμα σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2016

Συνενώστε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας σε ακόμη ένα καταπληκτικό Φεστιβάλ MBS στις 2 και 3 Απριλίου στο ξενοδοχείο St. Raphael's στη Λεμεσό!

Καλωσορίζουμε την άνοιξη, αφού πάντα επιδιώκουμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας , να μειώσουμε το στρες και να δημιουργήσουμε μια πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ζωή για εμάς και την οικογένειά μας . Ελάτε μαζί μας για ένα Σαββατοκύριακο που θα αλλάξει τη ζωή σας και απολαύστε το όμορφο και θεραπευτικό τοπίο στον παραθαλάσσιο της Λεμεσού!

Πάρτε το χρόνο σας όταν επισκεφθείτε το φεστιβάλ ! Μετροφυλλίστε  το περιοδικό και ανακαλύψετε ποιοί εκθέτες, εργαστήρια ή διαλέξεις θα επιστήσουν την προσοχή σας. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να γνωρίσετε πάνω από 100 εκθέτες που θα σας προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και παρακολουθήστε τις δωρεάν εμπνευσμένες διαλέξεις και τα εργαστήρια τους. Προκρατείστε την προσωπική σας συνάντηση με χαρισματικά άτομα με ισχυρές πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις και μάθετε τι επιφυλάσσει το μέλλον, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και λάβετε μέρος σε δωρεάν συνεδριάσεις διαλογισμού και γιόγκα και φυσικά, δοκιμάσετε νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα! Φροντίστε τον εαυτό σας ! Δείτε, δοκιμάστε και αγοράστε μοναδικά προϊόντα και δώρα όπως κοσμήματα, καλλυντικά , είδη δώρων, ρούχα, κρύσταλλα, θεραπείες σώματος, τρόφιμα και πολλά άλλα! Ελάτε κοντά και συνδεθείτε με όμορφους ανθρώπους, έτοιμους να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους και να σας βοηθήσουν να ζήσετε μια πιο ευτυχισμένη , πιο υγιεινή και λιγότερο αγχωτική ζωή.

Επισκεφθείτε επιπλέον τον εκθεσιακό χώρο μας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την αίθουσα Phoenix! Ένας πανέμορφος χώρος, γεμάτος με καταπληκτική ενέργεια και τέλειο φωτισμό, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την εξωτερική περιοχή όπου θα συναντήσετε πολλά εργαστήρια!

Ο Κωνσταντίνος Kαραφουλίδης θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη για να είναι και πάλι μαζί μας! Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές Acro Yoga στην Ελλάδα. Μπείτε στο εκπληκτικό και διασκεδαστικό κόσμο της AcroYoga και αφήστε τον να σας παρουσιάσει το θεραπευτικό και χαλαρωτικό Thai Yoga Massage.

Ζήστε μια μεγάλη ποικιλία από εργαστήρια και παρουσιάσεις, όπως το Body Balance από την Less Mills , τα YogaWorks, Kundalini Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Yoga Nidra και άλλα με εμπειρογνώμονες εκπαιδευτές. Μάθετε πώς η Diamond Approach της Ridwand Cyprus μπορεί να τονίσει τη μοναδική προσωπική έκφραση του κάθε ενός και πώς μπορούμε να εκδηλώσουμε την αληθινή φύση με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Ανακαλύψτε τα οφέλη της premaculture , τα διάφορα είδη διαλογισμού, τους εμπνευσμένους ομιλητές, και τους εκπαιδευτές προσωπικής επαγγελματικής ανάπτυξης και μάθετε πώς να σταματήσετε το κάπνισμα, να εξισορροπήσετε τα τσάκρα σας, πώς να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και πώς να γίνετε πιο δεκτικοί στην αγάπη και τις σχέσεις σας και πολλά άλλα! Δοκιμάστε επίσης, τα πιο αγνά και φυσικά συμπληρώματα διατροφής, βότανα και υπέροχα τρόφιμα.  


Λάβετε μέρος στις υπαίθριες δραστηριότητες μας και ανυψώστε το πνεύμα σας μέσω του Tai Chi, της Βραζιλιάνικης Γιόγκα, της παραδοσιακής Hatha Sivananda  Kundalini, απολάυστε χορούς, τύμπανα και πολλά άλλα!

Ελάτε με όλη την οικογένεια σας και γνωρίστε τους "The Baby sitters on Call » που θα κρατήσουν τα παιδιά σας απασχολημένα με διασκέδαση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αποκλειστικά για τους μικρούς μας θαυμαστές της MBS !

Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία και να συνδεθείτε με μια κοινότητα ανθρώπων που βλέπουν πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close