Things to Do , Εκδηλώσεις

Madame Figaro Awards: Πάρε το εισιτήριό σου τώρα!

Μη χάσεις την τελετή απονομής των βραβείων ‘Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015’

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2016

Για 11η χρονιά τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που και φέτος παρουσιάζει η Shiseido έρχονται για να επιβραβεύσουν όλες εκείνες τις γυναίκες που η κάθε μια στην κατηγορία της έβαλε το δικό της λιθαράκι.

Φέτος, η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στις 19.30.

Καλλιτεχνικός διευθυντής ανέλαβε φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος θα μας παρουσιάσει ένα concept βασισμένο στην αλήθεια που κρύβει η γυναικεία φύση, καθώς και στη δύναμη και αντοχή των γυναικών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα και όχι μόνο. Εκείνο το βράδυ μας περιμένουν ομολογουμένως πολλές εκπλήξεις, άλλωστε ο παρουσιαστής της βραδιάς δεν θα είναι άλλος από τον μοναδικό σταρ Σάκη Ρουβά.

Όσον αφορά στο καλλιτεχνικό κομμάτι, η παραγωγή των βραβείων κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τις συμμετοχές!

Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις από κοντά τη μεγάλη βραδιά των βραβεύσεων, τότε πληκτρολόγησε www.soldoutticketbox.com και προμηθεύσου το εισιτήριό σου (που τιμώνται προς €40 για την πλατεία και €25 για τον εξώστη).

Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στη βραβευμένη στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι Ερμηνεύτρια, Ηθοποιός, Fashion designer, Δημιουργός, Dove Αθλήτρια, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Επιχειρηματίας/Επαγγελματίας. Ακόμα, δίνονται τρία τιμητικά βραβεία: Συνολικής Προσφοράς, Editor’s Choice και το Πρωτείον ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή. 

Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει after party, η πρόσκληση του οποίου συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου του θεάτρου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close