Things to Do , Εκδηλώσεις

"Light it up Blue" για όλα τα παιδιά με Αυτισμό

Κοιτάζοντας τον κόσμο από μια διαφορετική ματιά...

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2016

Ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, στις 2 Απριλίου 2016, η καλλιτέχνης Έλενα Κούση με την υποστήριξη του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό Κύπρου διοργανώνει για πρώτη φορά μουσική εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας για τον Αυτισμό και τη σωστή αντιμετώπιση από μέρους της κοινωνίας για την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο.

Θα συμμετέχει η παιδική χορωδία «Κυριακίδης» καθώς και η Έλενα Κούση στη φωνή,  ο Αντρέας Παντελή στο πιάνο, η Νατάσα Χρυσάνθου στη φωνή  και ο Μιχάλης  Μάζορας στην κιθάρα.
Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν παιδικές δραστηριότητες, face painting και bricks4kidz, όπου τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Παρέμβασης Λεμεσού του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοφιλής και αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Ιωάννου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στην Μαρίνα Λεμεσού. Ώρα έναρξης στις 5:30- 8:00 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Ακόμα... 
Ενόψει της Παγκόσμιας Μέρας Ενημέρωσης  για τον Αυτισμό, στις 2 Απριλίου 2016, στην Κύπρο θα φωταγωγηθούν κτίρια και μνημεία και θα πραγματοποιηθούν πορείες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.


Ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι συνδράμουν στις εκδηλώσεις του Light it up Blue, είτε μέσα από την ευγενική χορηγία πόρων ή άλλων μέσων για την επιτυχή διοργάνωση των εράνων, τη μπλε φωταγώγηση κτιρίων και μνημείων, μέσα από τη συμμετοχή στις πορείες ή με άλλους τρόπους για την καλύτερη δυνατή γνωστοποίηση και διάχυση των προβλημάτων που συνοδεύουν το σύνδρομο του Αυτισμού.

Το γεγονός ότι κάθε χρόνο περισσότεροι συμπολίτες μας, παρά τις δυσκολίες που περνά ο τόπος μας, αγκαλιάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού εφοδιάζει τις οικογένειες των ατόμων με Αυτισμό με δύναμη και ελπίδα.

Η συμμετοχή των συμπολιτών μας σε αυτές τις εκδηλώσεις και φέτος, θα αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για ολόκληρη την κοινωνία μας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close