9-10 April 2016
Things to Do , Εκδηλώσεις

Έκθεση σπουδών στη Λεμεσό

Είσαι μελλοντικός φοιτητής; Αυτό σε ενδιαφέρει

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2016

Εντατικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της επόμενης μεγάλης έκθεσης σπουδών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 9 και 10 Απριλίου 2016.

Η «Διεθνής Έκθεση Σπουδών 2016», η οποία απευθύνεται στο κοινό της Λεμεσού και της Πάφου, πραγματοποιείται με την έντονη στήριξη πολλών φορέων της εκπαίδευσης, αλλά και γονέων μαθητών των δύο πόλεων.

Σύμφωνα με την κα Κάτια Γιωργαλλή, Διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας ARVANI INVESTMENTS, «Η Διεθνής Έκθεση Σπουδών εδραιώνεται ως το κορυφαίο γεγονός στα εκπαιδευτικά εκθεσιακά πράγματα, καταγράφοντας άριστες εντυπώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. Φέτος καινοτομεί με την προσθήκη μιας νέας διοργάνωσης που αφορά ειδικά στη Λεμεσό και την Πάφο. Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των προηγούμενων εκθέσεων, τα στελέχη μας εργάζονται εντατικά για ακόμα μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Έχουμε ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον από
• πανεπιστήμια, κολέγια και ανώτερες σχολές, πρεσβείες ξένων χωρών, συμβούλους σπουδών, καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού, και εταιρείες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στην εκπαίδευση και τους φοιτητές,

• με προέλευση τόσο από Κύπρο, όσο και από Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Ευρώπη και άλλες χώρες»

Σε έναν από τους πιο έγκυρους εκθεσιακούς χώρους της Λεμεσού, στην αγαπημένη σε όλους Μαρίνα Λεμεσού, αλλά και στο πλαίσιο μιας άρτιας οργάνωσης, οι μελλοντικοί φοιτητές της Λεμεσού και της Πάφου θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, από την Κύπρο και το εξωτερικό, να ακούσουν συμβουλές και να δώσουν λύσεις στους προβληματισμούς τους όσον αφορά σε κλάδους σπουδών ή άλλες υποβοηθητικές υπηρεσίες και προϊόντα, αλλά και να συμμετέχουν σε παρουσιάσεις ή συζητήσεις με έμπειρους ομιλητές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Χορηγός επικοινωνίας: Περιοδικό TIMEOUT

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close