Things to Do , Εκδηλώσεις

Σεμινάριο για σένα που φοβάσαι τα αεροπλάνα!

Ξεπέρασε το φόβο σου...

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2016

Αν και το αεροπλάνο θεωρείται και είναι, με βάση τα στατιστικά δεδομένα, το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς, μεγάλος αριθμός ανθρώπων εμφανίζουν την λεγόμενη «αεροφοβία» ή «αεροπλανοφοβία». Παρόλο που τα ταξίδια με αεροπλάνο τη σημερινή εποχή, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. 

Και παρόλο που οι στατικές απαντούν πως δεν υπάρχει πιο πρακτικό και ασφαλές μεταφορικό μέσον.

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που αν και λατρεύουν την περιπέτεια των ταξιδιών, προτιμούν να ταξιδεύουν σε άλλους πολιτισμούς διαδικτυακά και όχι ουσιαστικά, αφού ο τρόμος τους για το αεροπλάνο δεν τους επιτρέπει αυτή την μαγική εμπειρία!

Το θέμα της «Αεροπλανοφοβίας» και τους  τρόπους αντιμετώπισής της, παρουσιάζει το εκπαιδευτικό κέντρο ATTC (Aviation &Travel Training Center) υπό την αιγίδα του ACTA (Association of Cyprus Travel Agents) στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων κοινωνικής προσφοράς.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 16:00-18:00, κατά τη διάρκεια της έκθεσης ταξιδιού, στην αίθουσα «ΕΛΙΑ» του Συνεδριακού Κέντρου.

Κύριοι ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι ο Πρώην καπετάνιος της Cyprus Airways κ. Ιωάννης Παυλίδης και η Δρ. Θεανώ Καλαβανά επίκουρη καθηγήτρια στην ψυχολογία της υγείας.

Το σεμινάριο θα παρουσιαστεί και στην Νοηματική γλώσσα με παρουσίαση από την Δρ. Κυπρούλα Μακρή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close