Things to Do , Εκδηλώσεις

Το "Creative Women" ξεκινάει στην Κύπρο

Με ένα συνέδριο στο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Elysium Hotel

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2016

Ο διεθνής οργανισμός Creative Women θα ξεκινήσει στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2016 με ένα συνέδριο στο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Elysium Hotel.

Πνευματικό παιδί δύο επιχειρηματιών γυναικών, της  Olga Balakleets της εταιρείας Ensemble Productions που εδρεύει στο Λονδίνο και της Σάσκια Κωνσταντίνου της Apollon International Connections, το Creative Women ιδρύθηκε για να εμπνεύσει και να φέρει σε επαφή γυναίκες από όλο τον κόσμο μέσω του επιχειρείν.

Όπως είπε η Olga Balakleets  “η υψηλότερη δημιουργικότητα οδηγεί σε μεγαλύτερες καινοτομίες στο επαγγελματικό περιβάλλον και άρα αποτελεί ένα σημαντικό προσόν για ηγέτες. Το Creative Women αποσκοπεί στο να προωθήσει και να συνδέσει τα δημιουργικά, επιχειρηματικά και ηγετικά προσόντα των επιχειρηματιών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Θα διοργανώνουμε μία ετήσια συνάντηση σε έναν διεθνή χώρο εκδηλώσεων και θα επικεντρωνόμαστε σε ποικίλα τρέχοντα και συναφή θέματα τα οποία απασχολούν τις γυναίκες επιχειρηματίες κάθε χρόνο. Φέτος, εφόσον είμαστε στην Κύπρο, είμαστε κατενθουσιασμένες που η κυρία Άντρη Αναστασιάδη έχει αποδεχθεί την αιγίδα καθώς επίσης και για το γεγονός ότι έχουμε μία ομάδα ομιλητριών υψηλού προφίλ. Είναι όλες εξαιρετικά επιτυχημένες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Farzana Baduel, γνωστής εδώ και πολύ καιρό για τα επιτεύγματά της στον χώρο των διεθνών σχέσεων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης· της  Elena Baturina, μεγαλοεπιχειρηματίας του ξενοδοχειακού κλάδου·  της Δρ. Raffaella Carnevale, Ιταλίδα επιχειρηματίας και Διευθύνων Σύμβουλος του  Modo Milano·  της Maggie Semple OBE (Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας), η οποία έχει καθιερώσει ένα επιτυχημένο προφίλ γεφυρώνοντας τα ραδιοτηλεοπτικά, έντυπα και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης· της Christina Steinbrecher-Pfandt, καλλιτεχνική διευθύντρια του Vienna Contemporary, της Δέσποινας Παναγιώτου Θεοδωσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Tototheo Group of Companies και της Ρωσσίδας ολιγάρχη, Yelena Baturina.”

Η Συν-διευθύντρια Σάσκια Κωνσταντίνου πρόσθεσε ότι τα Συνέδρια του Creative Women θα διοργανώνονται πάντα σε όμορφους χώρους.  “Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους είναι σίγουρα να δημιουργήσουμε μία  πλατφόρμα δικτύωσης η οποία θα λαμβάνει χώρα σε ένα χαλαρό και αποκλειστικό περιβάλλον. Η δημιουργικότητα συχνά αποκτάται μέσα από εικόνες και αισθήσεις που δύσκολα μπορούν να εκφραστούν με λέξεις. Πολλές ιδέες επινοούνται τυχαία, ο Fleming για παράδειγμα ανακάλυψε τις επιδράσεις της πενικιλίνης κατά λάθος. Αλλά ο καθένας πρέπει να είναι περίεργος και ενεργός στην αναζήτηση τέτοιων ευκαιριών, δυνατοτήτων και απαντήσεων. Οι δύο ημέρες θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα οποία θα παρουσιάζονται από την ομάδα ομιλητριών βιωματικά. Δεν πρόκειται για ένα ξηρό ή βαρετό συνέδριο  – όλες οι ομιλήτριες θα μιλήσουν από την καρδιά τους με αληθινές βιωματικές εμπειρίες με τις οποίες μπορούμε όλες να ταυτιστούμε. Παρά το όνομά μας, προφανώς καλωσορίζουμε και ενθαρρύνουμε τους άντρες συναδέλφους μας να παραστούν και να προσφέρουν την δική τους οπτική γωνία όσον αφορά την δημιουργικότητα στον επιχειρηματικό κλάδο.”

Υπάρχουν πολλοί αντιπρόσωποι που έρχονται από το εξωτερικό και το Creative Women ελπίζει ότι οι γυναίκες που ζουν στην Κύπρο θα εκμεταλλευτούν αυτή την υπέροχη ευκαιρία να δικτυωθούν σε ένα πραγματικά διεθνές περιβάλλον.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στις 8 και 9 Απριλίου στο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων Elysium Hotel και θα κλείσει με ένα Δείπνο Gala. Υπάρχει μία ποικιλία διαθέσιμων πακέτων  με και χωρίς διαμονή και μπορείτε να πάρετε περαιτέρω πληροφορίες αλλά και να κάνετε κράτηση μέσω email.

Εισιτήρια:
Online: ΕΔΩ

Email: info@creativewomenconference.com

Τηλ: +357-99722031 (Κύπρος)                           

Τηλ: +44 203 8197070 (Λονδίνο)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close