Guide , Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Μάθε τους 14 προορισμούς της νέας κυπριακής αεροπορικής Cobalt

O νέος αερομεταφορέας της Κύπρου πετάει την 1η Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2016

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2016» - τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της χώρας – η COBALT, ο νέος αερομεταφορέας της Κύπρου, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα σημαντική διάσκεψη τύπου, την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια».

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, αποτελεί τον κατάλληλο φορέα από όπου ντόπιοι και ξένοι ταξιδιώτες μπορούν να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες για τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικά πακέτα. Φέτος, η έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2016» θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια». Η COBALT θα βρίσκεται εκεί με δικό της περίπτερο.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης τύπου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της COBALT, κ. Γρηγόρης Διάκου έκανε κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις, όπως η άφιξη του πρώτου αεροσκάφους της εταιρείας στην Κύπρο, την Τετάρτη 13 Απριλίου. Με τη διαδικασία αδειοδότησης της εταιρείας να βρίσκεται στα τελικά της στάδια, ο κ. Διάκου προχώρησε στην πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του πτητικού προγράμματος της COBALT.

Στόχος της εταιρείας είναι η βαθμιαία επέκταση του δικτύου της, που θα γίνει πραγματικότητα χάρη στα νέα αεροσκάφη που σύντομα θα προστεθούν στον στόλο της. Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, μέχρι τον Ιούλιο, η COBALT θα πετάει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Λονδίνο, Μάντσεστερ, East Midlands, Γλασκόβη, Κάρντιφ, Δουβλίνο, Παρίσι, Βηρυτό, Τελ Αβίβ και Τεχεράνη, ενώ νέοι προορισμοί θα αναμένεται να προστεθούν, μέχρι τον Οκτώβριο.

Όπως τόνισε και ο κ. Διάκου, η COBALT πιστεύει ακράδαντα στις ικανότητες των Κύπριων.  Για τον λόγο αυτό, και προκειμένου να στηρίξει με κάθε τρόπο την τοπική οικονομία, έχει επιλέξει να εργοδοτεί, κυρίως, εργατικό δυναμικό από την Κύπρο. Ένα σημαντικό ποσοστό των υπαλλήλων της αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένους πρώην υπαλλήλους των Κυπριακών Αερογραμμών. Σήμερα, η εταιρεία εργοδοτεί 145 άτομα, ενώ σύντομα οι υπάλληλοί της αναμένεται να αυξηθούν σε 175.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close