Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2016
Ποιός είπε ότι την περίοδο των νηστειών όλες οι απολαύσεις είναι απαγορευμένες και περιορισμένες; Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο προτείνει πάνω από 40 μεζεδάκια τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει παρέα με τα καλύτερα Ελληνικά ούζα, κρασιά και τσίπουρα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον ενός παντοπωλείου μιας άλλης εποχής.

Επιλέξετε για ορεκτικό την περίφημη σαλάτα ‘Ο Κήπος του Παππού’, την χειροποίητη Αγιωργίτικη μελιτζανοσαλάτα, τα τηγανητά κολοκυθάκια, την Βορειοελλαδίτικη ρεβυθάδα ή την φάβα Σαντορίνης. Συνοδεύστε τα με κυρίως πιάτα από λαχταριστά θαλασσινά όπως το χταποδάκι στη σχάρα, το θραψαλάκι Αιγαίου, τις αχνιστές σουπιές, το κριθαρότο θαλασσινών και πολλές άλλες θεσπέσιες γεύσεις που θυμίζουν Ελλάδα και ‘μυρίζουν΄ θάλασσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί ουρανίσκοι!
Απολαύστε νόστιμα νηστίσιμα και τις καθημερινές το μεσημέρι στην ειδική τιμή των €8.90, επιλέγοντας 2 πιάτα από 20 επιλογές.
Για αξέχαστες γευστικές απολαύσεις και για την περίοδο των νηστειών η ποιοτική και παραδοσιακή κουζίνα έχει όνομα: Το Ελληνικό Ουζομεδοπωλείον!

Γαριδάκι Αιγαίου
Σχετικά
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.