Things to Do , Εκδηλώσεις

Τι λες, πάμε στο σεμινάριο παλαίωσης αντικειμένων;

Ένα shabby chic πρωινό στη Λάρνακα από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2016

Παλαιώστε, κάθε αντικείμενο, αλλάξτε του όψη, ακόμη και χρήση, παίξτε με τα χρώματα και κάντε το πανέμορφο και ντιζαϊνάτο, έτοιμο να στολίσει κάθε σας χώρο.

Αυτό θα το μάθετε στο μοναδικό σεμινάριο παλαίωσης αντικειμένων, με πολύ καινούργια και φυσικά υλικά, που προσφέρει το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας, σε συνεργασία με το Arte Futuro.

Πάμε να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο Shabby Chic πρωινό, να παίξουτε με χρώματα, να πειραματιστούμε με καινούργια υλικά, να μάθετε τεχνικές που θα σας ενθουσιάσουν, θα ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητα σας, και θα ομορφύνουν τη ζωή σας!

 

Πρόγραμμα;
Εισαγωγή γύρω από τις επιλογές χρωμάτων, τους ‘ασφαλισμένους’ συνδυασμούς, και πώς αυτό μπορεί να επιδράσει θετικά στη ψυχοσύνθεση μας. Με την Έλενα - Pure Colour & Mind Coaching, και την Στάλω - Ιδιοκτήτρια Arte Futuro

Εκπαίδευση σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται, για τον τρόπο εφαρμογής της τεχνικής παλαίωσης για να δημιουργήσετε ένα Shabby chic αποτέλεσμα, και τον τρόπο χρήσης των υλικών. Με τη Στάλω – Ιδιοκτήτρια Arte Futuro

Πρακτική Εφαρμογή όσων θα έχετε μάθει σε έπιπλα και μικρά αντικείμενα.

Μάθετε & Προσφέρετε! Πολλά από τα αντικείμενα πάνω στα οποία θα εξασκηθείτε για να μάθετε την τεχνική παλαίωσης, θα δοθούν από το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας, ενώ θα ήταν χρήσιμο να φέρετε αν μπορείτε και κάποια δικά σας αντικείμενα τα οποία δεν χρειάζεστε.

Τα αντικείμενα που θα παλαιωθούν από εσάς, θα στολίσουν το καινούριο κτήριο του Ιδρύματος Πολιτιστικής Δημιουργίας. (Γνωρίστε τη δράση Ιδρύματος στη σελίδα του στο facebook)

Κυριακή, 15 Μαΐου, 10.00-14.00, στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας (Φανερωμένης 67), Λάρνακα. Συμμετοχή €20 (συμπεριλαμβάνει το σεμινάριο και όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε για να μάθετε άμεσα και πρακτικά πώς να εφαρμόσετε τις τεχνικές παλαίωσης σε κάθε αντικείμενο).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close