Things to Do , Εκδηλώσεις

Οι δρόμοι της Αγλαντζιάς θα πάρουν χρώμα

Έρχεται το "Imagine the roads festival" στη Λεωφόρο Κερύνειας.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2016

Ο Δήμος Αγλαντζιάς στηρίζει ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια φεστιβάλ τεχνών της Κύπρου, το Φεστιβάλ “Imagine the roads”.

Το Φεστιβάλ έχει στόχο να κινητοποιήσει κοινό και καλλιτέχνες με σκοπό την αναμόρφωση του αστικού χώρου μέσω διαφόρων τεχνών.

Φέτος, σε μια μαζική συνάθροιση Κυπρίων και ξένων καλλιτεχνών αλλά και σχολών Καλών Τεχνών, θα δημιουργηθούν πέραν των 20 καλλιτεχνικών έργων μεγάλης κλίμακας. Πελώρια γκράφιτι στις προσφυγικές πολυκατοικίες, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις κατά μήκος της Λεωφόρου Κερύνειας, καλλιτεχνική ανακατασκευή του παλιού ρολογιού του Δήμου Αγλαντζιάς, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους θα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συμβούν στο φετινό Imagine the roads festival.

Το φεστιβάλ, που ξεκινάει στις 10.00 και ολοκληρώνεται στις 22.00, θα έχει μουσική από DJs και μουσικά συγκροτήματα, ενώ στο χώρο θα υπάρχει φαγητό και bar.

Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς Κώστας Κόρτας εξέφρασε την ικανοποίησή του που για άλλη μια χρονιά διεξάγεται το Φεστιβάλ Imagine the roads, και ανέφερε «…το Imagine προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους κατοίκους αλλά και στο ευρύ κοινό να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία παραγωγής τέχνης, στην πιο παρεμβατική της μορφή… όταν οι τέχνες του δρόμου πραγματικά αναβαθμίζουν την αισθητική της περιοχής. Ευελπιστούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε χρώμα σε μια ομολογουμένως παραγκωνισμένη περιοχή, αυτή των προσφυγικών κατοικιών…».

Οπότε την Κυριακή 5 Ιουνίου, πάμε να να ομορφύνουμε μαζί το αστικό περιβάλλον, την πόλη μας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close