22 July 2016
Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Φιλανθρωπική συναυλία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Στο Κηποθέατρο Λεμεσού τον Ιούλιο

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2016

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού σε συνεργασία με τη Νεολαία Αγίου Μάμαντος Τραχωνίου για ακόμη ένα καλοκαίρι διοργανώνουν μια ξεχωριστή φιλανθρωπική συναυλία με την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ΟΛΑ τα έσοδα της οποίας θα διατεθουν για τα γεύματα αγάπης της Μητροπολης μας και για την Νεολαία Αγίου Μάμαντος Τραχωνίου (η οποία υπάγεται στη Μητρόπολη Λεμεσού).

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με τη χαρακτηριστική, ζεστή της φωνή, που είναι σαν να έρχεται από τα παλιά, το ταλέντο και το σπάνιο πάθος της για το τραγούδι, παίρνει μαζί της τα νέα της τραγούδια, που ήδη έχουμε αρχίσει να σιγοτραγουδάμε, και ταξιδεύει για δύο μοναδικές εμφανίσεις στην Κύπρο. Δεύτερή της στάση το Κηποθέατρο Λεμεσού, την Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της Ελεωνόρας με τίτλο «Μ' αγαπούσες κι άνθιζε», σε μουσική του Μίνου Μάτσα και στίχους της Ελένης Φωτάκη και του Μίνου Μάτσα κυκλοφόρησε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Έτσι, μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις του περασμένου χειμώνα στην Αθήνα με την ανατρεπτική της σύμπραξη με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και την άνοδό τους στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει ετοιμάσει για την Κύπρο ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, που χωρά, πέρα από τα νέα της τραγούδια, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά μελωδικά βιώματά της. Η παρουσία της, όπως πάντα, εκρηκτική!

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Κηποθέατρο Λεμεσού, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Γιάννης Οικονομίδης: πνευστά.

Σχεδιασμός Ήχου: Αργύρης Λιανός, Brian Coon

Φωτισμοί: Βασίλης Καραμούζης

Ώρα: 21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close