5-7 August 2016
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Άφθονο δωρεάν κρασί στο Στρουμπί

Πάμε στο 2ο Φεστιβάλ Κρασιού και Παραδοσιακών Προϊόντων Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2016

Το Οινοποιείο Καμαντέρενα σε συνεργασία με το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων Κύπρου, διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Κρασιού και Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων με τίτλο Όινος Ρέει... Οίνος ευφραίνει... που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι και τις 7 Αυγούστου 2016 στο Οινοποιείο Καμαντέρενα στο Στρουμπί.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ανάπτυξη της περιοχής και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Τα εγκαίνια θα τελεστούν από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 20.00.


Το πρόγραμμα

Το φετινό φεστιβάλ έχει να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Αυγούστου, θα υπάρχουν Κυπριακοί παραδοσιακοί χοροί από το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών, Κρητικοί Παραδοσιακοί Χοροί και ζωντανή μουσική από το μουσικό σχήμα Μιχάλη Χ΄Μιχαήλ και Βασιλικής Χ'αδάμου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα γίνει παρουσίαση Ελληνικών και Κυπριακών Παραδοσιακών χορών από τα συγκροτήματα: Θεσσαλονίκης, Κιθήρων, Κονιών, Κοίλης και Πραστιού, και θα ακολουθήσει λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με επταμελές σχήμα και τραγούδι από τους Χρίστο Ριαλά, Κύπρο Χαριλάου και Στέφανη Νέρου.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στα πλαίσια του Πάφος2017 θα πραγματοποιηθεί Μεσαιωνικό Συμπόσιο γεύσεων και οίνων μετά μουσικής, θα υπάρχουν μουσικές και Μεσαιωνικοί χοροί από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιεροί Κήποι Γεροσκήπου, σε επιμέλεια Χάρη Πάζαρου και παρουσίαση αποσπασμάτων από το Χρονικό του Μαχαιρά με αφηγήσεις και τραγούδια από τον Θεατρικό Μουσικοχορευτικό Όμιλο Υπαλλήλων και Συνταξιούχων CYTA Πάφου σε επιμέλεια Κώστα Παπαονησιφόρου.

Είσοδος ελεύθερη. Θα προσφέρεται άφθονο κυπριακό κρασί δωρεάν.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας από ομάδα ερασιτεχνών φωτογράφων Πάφου με θέμα εικόνες της Πάφου.

17.00 Είσοδος δωρεάν.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close