News , Guide

Πύργος 24 ορόφων ορθώνεται στη Λάρνακα

Η πόλη του Ζήνωνα αποκτά το δικότης εμπορικό κέντρο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2016

Θα καταλαμβάνει έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων σε έναν και μοναδικό όροφο και θα εξυπηρετεί τόσο την επαρχία Λάρνακας, όσο και την επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Ο Ισραηλινός επενδυτής Άλεξ Ραζ, που δημιούργησε το MyMall στη Λεμεσό, επεκτείνει τη δραστηριότητά του τώρα και στη Λάρνακα

Ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, που θα καταλαμβάνει έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων σε έναν και μόνο όροφο, θα αποκτήσει μέχρι το 2018 η Λάρνακα, η μοναδική πόλη της Κύπρου, η οποία δεν έχει μέχρι στιγμής shopping mall. Για σκοπούς σύγκρισης αναφέρουμε ότι το εμπορικό κέντρο στη Λεμεσό καταλαμβάνει έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων, σε δύο όμως ορόφους.

Το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο ανέλαβε να δημιουργήσει ο γνωστός Ισραηλινός επενδυτής δρ Αλεξ Ραζ, ο άνθρωπος που το 2008 εμπνεύστηκε, σχεδίασε και ανέπτυξε και το Mymall στη Λεμεσό. Ο δρ Ραζ επανέρχεται με τη νέα επένδυσή του στη Λάρνακα φιλοδοξώντας να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνον της πόλης του Ζήνωνα αλλά και της ελεύθερης επαρχίας της Αμμοχώστου.

Το νέο εμπορικό κέντρο, που θα βρίσκεται στην περιοχή κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού της Λάρνακας, έχει ήδη πάρει όνομα. Βαφτίστηκε SunnyMall. Η ομάδα των επενδυτών έχουν ήδη κατ' αρχήν δεσμευτική συμφωνία για την αγορά της γης, ενώ τα αρχιτεκτονικά σχέδια έχουν ολοκληρωθεί. Η ομάδα των επενδυτών είναι έτοιμη να υποβάλει τα αρχιτεκτονικά σχέδια στις αρμόδιες Αρχές για να εξασφαλίσει τις απαραίτητες πολεοδομικές άδειες.

Η επενδυτική ομάδα της οποίας ηγείται έχει ήδη ενοικιάσει γραφεία στη Λάρνακα, τα οποία θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις θερινές διακοπές. Το SunnyMall φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της επαρχίας Λάρνακας και της ελεύθερης Αμμοχώστου και στα επιχειρηματικά πλάνα των επενδυτών έχει ληφθεί υπόψη η σημαντική αύξηση του πληθυσμού στις δύο επαρχίες κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Πηγή: Εφ. Η Σημερινή

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close