Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 15 event της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις

Σου φτιάξαμε την ατζέντα της εβδομάδας!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2016

Το Check In προτείνει σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ και παραστάσεις για να βγάλεις την εβδομάδα που μας μπήκε.

Εσύ θα μείνεις σπίτι;

Από Δευτέρα 5 έως και Πέμπτη 8 οι επιλογές είναι πολλές αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο feeling!

Την εβδομάδα αυτή λοιπόν μπορείς να δεις, θα κάνεις και θα ακούσεις τα πιο κάτω:

 

Η Μετακόμιση του Καραγκιόζη
Μια κωμωδία του Θεόδωρου Κωστιδάκη, κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους, στην οποία τα ευτράπελα των παραδοσιακών χαρακτήρων του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών εναλλάσσονται με σύγχρονες αναφορές. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2016.
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, Λαογραφικό Μουσείο Κώστας Καϊμακλιώτης, Αραδίππου, Λάρνακα.
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας, ελ. Αμμόχωστος.
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Γεροσκήπου, Πάφος.
Ώρα: 20.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 70002212.
Περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Νίκος Μακρόπουλος
Το Φεστιβάλ Μπύρας Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival, που διοργανώνεται φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά, κλείνει σήμερα Δευτερα 5 του μήνα τις πόρτες του με μεγάλη συναυλία του Ελλαδίτη καλλιτέχνη.
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακαδημίας, Λευκωσία, 19.00-24.00. Πληρ. 22485420.

 

Σωκράτης Τώρα!
Η παράσταση ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΩΡΑ αποτελεί μια πολυεπίπεδη πολιτική, πολιτισμική και ψυχαγωγική εμπειρία με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με ΕΜΜΥ διακεκριμένο ηθοποιό, σκηνοθέτη και δημιουργό της παράστασης, Γιάννη Σιμωνίδη. Μια παράσταση που αναδεικνύει την αιχμηρή λογική και τις αντιλήψεις του Σωκράτη, σε ένα έργο που συναρπάζει με το χιούμορ και την αμεσότητά του. Παραγωγή Ελληνικό Θέατρο Νέας Υόρκης. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2016.
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, Πολυχώρος Πολιτισμού - Παλιά Ηλεκτρική, Πάφος, 20.30, €10, €5. Πληρ. 70002212.
Περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Ταξί Στην Τεχεράνη
Ένα κίτρινο ταξί διασχίζει τους ζωντανούς και πολύχρωμους δρόμους της Τεχεράνης. Πολλοί και διαφορετικοί επιβάτες μπαίνουν στο ταξί, κι ο καθένας εκφράζει ειλικρινά τις απόψεις του, ενώ τους παίρνει «συνέντευξη» ο οδηγός, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, τον Τζαφάρ Παναχί. Η κάμερά του, τοποθετημένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου του (που έχει μετατραπεί σε κινούμενο κινηματογραφικό στούντιο), συλλαμβάνει το πνεύμα της ιρανικής κοινωνίας μέσα από αυτήν την κωμική και δραματική διαδρομή.
Πρωταγωνιστούν: Jafar Panahi. Σκηνοθεσία: Jafar Panahi. Σενάριο: Jafar Panahi. Διάρκεια: 82'.
Είδος ταινίας: Ντοκυμαντέρ, Δράμα, Κωμωδία. Γλώσσα: Περσικά. Υπότιτλοι: Ελληνικοί. Χρονολογία παραγωγής: 2015.
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, Σπίτι του Εθελοντή, Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, Λάρνακα, 20.30-22.00. Πληρ. 99434793.

 

Πάνος Μουζουράκης
Συναυλία στο πλαίσιο του Nicosia Beer Fest, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και την εταιρεία C.K. Matrix Exhibitions Partners Ltd και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία, 19.00-24.00, €6 με μια μπίρα. Πληρ. 96700020.

 

Κωνσταντίνος Αργυρός
Η ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο Welcome Party παρέα με τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει στους ρυθμούς του έχοντας δίπλα του τον ταλαντούχο Στέλιο Λεγάκη και την εντυπωσιακή Κατερίνα Κυριαζή, καθώς και μια εξαμελή ομάδα καταξιωμένων μουσικών. Στα decks ο Dj Savvas Kentis.
Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη, Λευκωσία, 22.00. Πληρ. Νάσια, 99799229 & Έλενα, 99988803.

 

Το μεγάλο μας τσίρκο
Στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ θέατρου 2016, που ανεβαίνει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κοινοτικού πάρκου στα Λύμπια, και σε αυτό λαμβάνουν μέρος πέντε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από την Κύπρο και μία από την Ελλάδα. Παραγωγή Ομάδα Παράβαση Γυμνασίου-Λυκείου.
Τρίτη 6 Σεπτέμβριου, κοινοτικό πάρκο Λυμπιών, επ. Λευκωσίας, 20.30.


Μελίνα Ασλανίδου
Συναυλία στο πλαίσιο του Nicosia Beer Fest, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και την εταιρεία C.K. Matrix Exhibitions Partners Ltd και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας. Στη σκηνή θα ανέβουν ακόμα οι Θεόδωρος Τραχωνίτης and Band.
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία, 19.00-24.00, €6 με μια μπίρα. Πληρ. 96700020.

 

Ύστερα μένει η θάλασσα
Το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους "'Ύστερα μένει η θάλασσα" αφηγείται μέσα από τις ζωές δέκα ανθρώπων την ιστορία μίας κωμόπολης στην άκρη της Κύπρου. Της από τον γιαλό λουσμένης Αιγιαλούσας. Από το 1960, τις μέρες ακριτικής αγροτικής ζωής, στην Τούρκικη εισβολή του 1974, τον εγκλωβισμό, και έως σήμερα. Αληθινές ιστορίες αξιόλογες και σπάνιες.
Επίσημη πρεμιέρα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, Pantheon Art Cinema, Λευκωσία, 19.45. Πληρ. 22675787. Προβολές 7 & 8 Σεπτεμβρίου, 19.45.

 



Imam Baildi
Συναυλία στο πλαίσιο του Nicosia Beer Fest, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και την εταιρεία C.K. Matrix Exhibitions Partners Ltd και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας. Στη σκηνή θα ανέβουν ακόμα οι Big Band Theory.
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, Τάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία, 19.00-24.00, €6 με μια μπίρα. Πληρ. 96700020.

 

Πλούτος
Μετά την επιτυχή παρουσίαση της παραγωγής Πλούτος του Αριστοφάνη στο «Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2016» από τη νεοσύστατη θεατρική ομάδα «Φτωχολογιά» σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου, αλλά και απαίτησης του κοινού για επανάληψή της, η παραγωγή επιστρέφει στη σκηνή για μία και μόνο παράσταση. Απόδοση/Δραματουργική επεξεργασία/Σκηνοθεσία: Κώστας Σιλβέστρος.
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 7000 7705.
Περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Ρέμος - Βανδή - Παπαρίζου - Ρουβάς - Μέλιsses
To Shark Energy Drink παρουσιάζει το Full Energy Live, το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς, έτσι για να κλείσουμε παρέα όλοι μαζί το καλοκαίρι, με το μεγαλύτερο πάρτι ever!
Ρέμος - Βανδή - Παπαρίζου - Μέλισσες. Guest Star: Σάκης Ρουβάς. Γιατί σε αυτό το πάρτι, όλοι οι καλοί χωράνε και θα σας διασκεδάσουν μέχρι και τις πρωινές ώρες!
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, ΓΣΠ, Λευκωσία, 21.00 (οι πόρτες ανοίγουν 19.00). Εισιτήρια στο www.tickethour.com.cy.

 

Ο Αγησίλαος
Η καινούργια διασκεδαστική παιδική παράσταση με κούκλες και ζωντανή μουσική του Δημήτρη Μπασλάμ, για τις περιπέτειεςκαι τα αναπάντεχα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο διάσημος σεφ Αγησίλαγος με τις μαγουλάδες, τη διατροφή του και όχι μόνο… Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2016.
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.
Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Νέο Κτήριο Θεάτρου ΘΟΚ, Λευκωσία.
Ώρα: 18.30. Πληρ. 70002212.
Περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Μπαμ!
Το έργο «Μπαμ!» είναι μια ευφάνταστη κωμωδία του καταξιωμένου θεατρικού συγγραφέα Γιώργου Νεοφύτου που μέσα από ιλαροτραγικές καταστάσεις διακωμωδεί τους εαυτούς μας και τη σοβαροφάνειά μας. Πώς λειτουργούμε, όταν δεν ακούμε τον άλλο; Και πώς αντιδρούμε, άμα αρχίσουμε πάλι να ακούμε αλλά διαπιστώνουμε πως έχουμε διαφορετική γλώσσα, και η μοναδική βοήθεια που μας προσφέρεται είναι σε μια άλλη, άγνωστη γλώσσα;
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, Παλιά Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531.
Περισσότερα... ΕΔΩ.

 

Μελωδίες Αγάπης
Το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει τη φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Μελωδίες Αγάπης». Μια μουσική πανδαισία με τον βαρύτονο Κύρο Πατσαλίδη, την σοπράνο Κατερίνα Κουρή και το μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το πρόγραμμα «Πρόγευμα του Μαθητή» του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, Αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου, Λευκωσία, 20.30. Εισιτήρια προ πωλούνται στα Γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στη Λευκωσία. Πληρ. 22665166.
Περισσότερα... ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close