Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Στις 24 του μήνα τρέχουμε για τα πρόωρα

ΣτοHellenic Bank Running Under The Moon!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2016

H Ελληνική Τράπεζα στηρίζει για 2η χρονιά τον βραδινό αγώνα δρόμου Hellenic Bank Running Under The Moon που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο πάρκο της Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά, όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου κάτω από το φως του φεγγαριού, τρέχοντας ή περπατώντας.

Σημείωσε μάλιστα ότι €1.50 από κάθε εγγραφή συμμετέχοντα θα παραχωρείται για τη στήριξη της Θερμοκοιτίδα Αγάπης.

Η βραδιά θα κλείσει με μουσική, φαγητό και ποτό.

O μοναδικός στην Κύπρο βραδινός αγώνας περιλαμβάνει αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και ημιμαραθώνιο. Θα διεξαχθεί επίσης εταιρικός / ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 6-16 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στην ιστοσελίδα www.runningunderthemoon.com.

 

Ποια είναι η "Θερμοκοιτίδα Αγάπης"

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Κύπρου, «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», είναι μια μη-κυβερνητική εθελοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2011 με κύριο στόχο: (α) την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την προωρότητα και τις άλλες αιτίες που επιβάλλουν τη νοσηλεία ενός νεογνού στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας και (β) τη στήριξη των νεογνών, των γονέων τους και του προσωπικού της Μονάδας στον καθημερινό αγώνα τους.

Για την επίτευξη των στόχων της, η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», διοργανώνει και υποστηρίζει κοινωνικές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην προώθηση και επίλυση των ιατρικών και κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων των οικογενειών με πρόωρα νεογνά καθώς και στην ευαισθητοποίηση ολόκληρης της κοινωνίας με απώτερο σκοπό την μείωση της προωρότητας στην Κύπρο.

Ταυτόχρονα, στηρίζει τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου τόσο μέσα από την υποστήριξη διαφόρων αιτημάτων της όσο και μέσα από την αγορά υλικού και εξοπλισμού που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νεογνών (αλλά και των γονέων τους) στη διάρκεια παραμονής τους στη Μονάδα.

Τέλος, η «Θερμοκοιτίδα Αγάπης» είναι σε διαρκή συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας προς το οποίο παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και με το οποίο συνεργάζεται με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα νεογνά και τους γονείς τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close