Eating News , Εστιατόρια

Κυπριακός μεζές all you can eat με €12

Μία ειδική προσφορά για καλοφαγάδες από ένα όμορφο ταβερνάκι

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο κυπριακός μεζές πάντα είχε και θα έχει την τιμητική του. Τα μικρά πιατάκια με τις λογής λογής νοστιμιές της κυπριακής κουζίνας παρελαύνουν στο τραπέζι και εσύ τσιμπολογάς ευχάριστα με την παρέα. 

 

 

Αν και ο κυπριακός μεζές είναι αγαπημένη γαστρονομική συνήθεια εντούτοις κάποιες φορές όμως είναι απαγορευτική η τιμή του.

 

 

Η ομάδα του Check In ανακάλυψε την ιδανική και οικονομική λύση για νόστιμο κυπριακό μεζέ κάπου εκτός Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην ταβέρνα ‘Κλόκκος’ στην κοινότητα της Ξυλοφάγου στην επαρχία Λάρνακας. 

Η ταβερνούλα το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε μία μοναδική προσφορά. Σερβίρει απεριόριστο μενού με μεζέδες με μόνο €12 το άτομο. Από το χάρτινο μενού που θα βρεις στο τραπέζι σου σημειώνεις ποια πιάτα θέλεις να φας και η κουζίνα σου τα ετοιμάζει. Έτσι, επιλέγει ο καθένας από την παρέα τι προτιμάει να δοκιμάσει από τα απεριόριστα πιάτα. 

Το μενού της προσφοράς περιλαμβάνει σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, συνοδευτικά όπως πουργούρι, ρύζι, τηγανητές πατάτες και onion rings, επιλογές από μαγειρευτά, είδη σχάρας και ψαρικά. 

Η προσφορά ισχύει μέχρι δύο ώρες από την αρχική παραγγελία του πελάτη. Μετά από δύο ώρες κάθε νέα παραγγελία χρεώνεται με βάση τις τιμές του τιμοκαταλόγου. Τέλος, τα είδη της προσφοράς δεν γίνονται take away για ευνόητους λόγους. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close