News , Guide

Νέος προορισμός για την Blue Air

Νέα προσθήκη στα δρομολόγια της εταιρείας από τη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Blue Air μεγαλώνει, ανοίγει φτερά και σας πάει στο Κλουζ – Ναπόκα της Τρανσυλβάνιας. 

Η Smart flying αερογραμμή ανακοινώνει τη νέα της προσθήκη στα δρομολόγιά της από τη Λάρνακα και σας παρουσιάζει το ανανεωμένο καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2017, το οποίο θα ισχύει από τις 26 Μαρτίου 2017 ως και τις 28 Οκτωβρίου 2017.

Η Blue Air διαθέτει 2 αεροσκάφη στη βάση της στη Λάρνακα, εκτελώντας απευθείας πτήσεις στους 6 πιο κάτω προορισμούς:
Βουκουρέστι
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λονδίνο Λούτον
Μπέρμινχαμ (ΗΒ)

Τώρα και Κλουζ – Ναπόκα (Τρανσυλβανία)
Η Smart Flying αερογραμμή ανακοίνωσε τον έκτο της προορισμό από την βάση της στη Λάρνακα – Κλουζ –Ναπόκα (Τρανσυλβανία) στον οποίο θα εκτελούνται 3 πτήσεις εβδομαδιαία, (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή) ξεκινώντας από τις 9 Απριλίου 2017. 

"Η τελευταία αυτή προσθήκη στο δρομολόγιο μας, υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία και ένα άνετο ταξίδι στους Κύπριους επιβάτες μας, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα αναγνωρίσει τις υψηλές προδιαγραφές της Blue Air από την άποψη της ασφάλειας, της ποιότητας υπηρεσιών, την ακρίβεια και τη συνεχή βελτίωση". 

Το Κλουζ-Ναπόκα ως η ανεπίσημη πρωτεύουσα της Τρανσυλβανίας και η δεύτερη πιο πολυπληθέστερη πόλη της Ρουμανίας μετά τη Βουκουρέστι, σας προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε κάστρα, φρούρια, βοτανικούς κήπους και μουσεία.  Στη μεσαιωνική αυτή πόλη, μπορείτε να απολαύσετε κονσέρτα κλασσικής μουσικής, θεατρικές παραστάσεις, σόου με μαριονέτες και συναυλίες κάθε είδους, από τζαζ μέχρι σύγχρονη ποπ και ηλεκτρονική μουσική.

Κλείστε τα εισιτήρια σας στο www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού  κέντρου στο 22755300 ή στο 24841180, ή μέσω των Συνεργαζόμενων Τουριστικών Πρακτόρων.

 

Για την Blue Air:
Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια, προσφέροντας  πτήσεις σε πάνω από 70 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία , Ελλάδα , Ιρλανδία, Ιταλία , Πορτογαλία , Ρουμανία, Σουηδία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.   Η εταιρεία διαθέτει 6 επιχειρησιακές βάσεις, στο Βουκουρέστι, Μπακάου, Cluj - Napoca *, Ιάσιο, τη Λάρνακα και το Τορίνο. (* Ενεργοποιείται από τον Οκτώβριο του 2016).

Η Blue Air έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ.

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close