Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το νέο γυμναστήριο της Λευκωσίας δωρεάν για όλο τον Οκτώβριο

Ανοίγει σήμερα τις πόρτες του το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο της Λευκωσίας, με δωρεάν χρήση για όλο τον Οκτώβριο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2016

Τέλος στην αναμονή. Το νέο  Hi-Tech γυμναστήριο της πρωτεύουσας ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του! 

Η φιλοσοφία των ανθρώπων στο νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο Evolve Fitness & Wellness Gym, τοποθετεί τον κάθε άνθρωπο στο επίκεντρο. Μια σταθερή άσκηση, μια ισορροπημένη διατροφή και η θετικότητα είναι τα στοιχεία της ευεξίας.

Και όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Νικόλας Χρηστίδης "Μέσα από την καινοτομία στην τεχνολογία, στην επιστήμη και το design που προσφέρουμε όλα αυτά επιτυγχάνονται. Εδώ, υπάρχουν υπερσύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Κύπρο. Η Technogym που εγκατέστησε τα μηχανήματα ARTIS πρωτοπορεί στον τομέα αυτό. Απλώς, φαντάσου ότι μπορείς να έχεις ολόκληρο το 24ωρο Health GPS, να συνδέεσαι με το ίντερνετ, να σερφάρεις στο web ενώ ποδηλατείς ή τρέχεις στο διάδρομο, ενώ σε όλα τα Cardio (δρόμοι, ποδήλατα ελλειπτικά), μπορείς -ενώ γυμνάζεσαι- να βλέπεις τηλεόραση, να σερφάρεις στο ίντερνετ, να παρακολουθείς τα e-mail σου, να διαβάζεις ειδήσεις, να ακούς ραδιόφωνο, να παίζεις, να μιλάς στο Skype με τους αγαπημένους σου και βεβαίως να ελέγχεις το πρόγραμμά σου και τους στόχους που σου έβαλε ο προσωπικός σου γυμναστής’.

Και ποδηλατικός διαγωνισμός!
‘Στο Group Cycle (Spinning Bikes) και εδώ η τεχνολογία παίζει το δικό της ρόλο… Η εγκατεστημένη οθόνη σε κάθε ένα ποδήλατο ξεχωριστά δίνει στον αθλούμενο τη δυνατότητα να βλέπει live την ταχύτητα, τις θερμίδες, την καρδιοαναπνευστική συχνότητα και το χρόνο. Τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται σε ειδική γιγαντο-οθόνη και με αυτό τον τρόπο γίνεται ένας διαγωνισμός (challenge) μεταξύ των αθλουμένων για το ποιος θα πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα’.

Ποιες άλλες υπηρεσίες προσφέρονται;
‘Έχουμε όλων των ειδών τάξεις της Les Μills και επιπρόσθετα γκρουπ για Ζumba, TRX, Pilates και TABATA. Στην πορεία θα εντάξουμε και πολλά νέα για την κυπριακή πραγματικότητα προγράμματα. Οι έξτρα υπηρεσίες οι οποίες επίσης παρέχονται είναι: Personal Τraining, Semi Personal Training (4-6 άτομα), Reformer Pilates, Functional Training, Karate, Boxing, Θεραπείες Mασάζ, Sauna και συνεργασία με Διατροφολόγο, Φυσιοθεραπευτή και Μασέρ. Αξίζει να αναφέρω ότι οι τιμές του γυμναστηρίου μας είναι πάρα πολύ ελκυστικές, προσιτές και ανταγωνιστικές. Υπάρχουν τιμές για ένα άτομο, για ζευγάρια, για ομάδες και για ημερήσια, μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια χρήση του γυμναστηρίου και για συμμετοχή στις τάξεις’.

* Το γυμναστήριο ανοίγει επίσημα για το κοινό σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και θα λειτουργήσει για όλο τον Οκτώβριο ΔΩΡΕΑΝ για όλους όσοι θέλουν να έρθουν για να γνωρίσουν την ομάδα και τις μοντέρνες εγκαταστάσεις.

Evolve Fitness & Wellness Gym (22443636/evolve-gym.com) Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 185, Λευκωσία (πάνω από την υπεραγορά Κκολιάς). Δ-Κ 07.00-22.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close