Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Φάγαμε στο νέο σουβλακοπωλείο της Λευκωσίας

Πιατέλες κρεατικών και γενναιόδωρες μερίδες σε πολύ καλές τιμές

Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2016

Η πολυσύχναστη λεωφόρος της 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη απέκτησε πρόσφατα ένα όμορφο μαγαζί για νόστιμο κυπριακό και ελληνικό σουβλάκι, το 'Έτσι απλά όπως παλιά'. Ένα γλυκό μαγαζί για παρείστικη έξοδο σε ένα χαλαρό περιβάλλον.

Μου άρεσε ο εξωτερικός χώρος ιδιαίτερα με την επενδυμένη με ξύλο βεράντα ενώ ο εσωτερικός χώρος αποπνέει ζεστασιά εξαιτίας του φωτισμού και της επένδυσης με ξύλο. Το μενού του νέου μαγαζιού συνδυάζει γεύσεις των κλασικών ελληνικών σουβλακοπωλείων αλλά και της κυπριακής σχάρας.

Οι επιλογές από κρεατικά είναι πολλές αφού μπορείς να φας από πίτα ελληνική με σουβλάκι, γύρο κοτόπουλο, βοδινό και χοιρινό μέχρι μπιφτέκι γεμιστό με ελληνικό τυρί (€3.50), σις κεμπάπ αρνίσιο (€3.50). Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις την κλασική κυπριακή πιτούλα με σουβλάκια-σιεφταλιά (€5.50) αλλά και τις μερίδες που συνοδεύονται με πατάτες ή ρύζι, σαλάτα, τυροκαυτερή, τζατζίκι, πίτα της αρεσκείας σου ή αν επιθυμείς ψωμί φρυγανιά (καπύρα).
Με την παρέα πήραμε γύρο βοδινό σε κυπριακή πίτα (€5.50) με τηγανητές πατάτες και τζατζίκι. Η πίτα ήταν παφίτικη και πολύ νόστιμη, ο γύρος μυρωδάτος και πλούσιος σε γενναιόδωρη ποσότητα και ο τζατζίκι καλοφτιαγμένο.

Πιατέλες κρεατικών €18 - €20
Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο μενού είναι οι πιατέλες για δύο άτομα και υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη πιατέλα 'Έτσι απλά' περιλαμβάνει σουβλάκι κοτόπουλο, μισό κοτόπουλο σχάρας, γύρο, πιπεριές γεμιστές με τυριά. Κολοκυθάκια, μανιταράκια, τηγανητές πατάτες και αλοιφές (€18.00 - €20.00). Η δεύτερη που είναι στην ίδια τιμή περιλαμβάνει σουβλάκι χοιρινό, σις κεμπάπ, σιεφταλιές, χαλούμι, καπνιστή λούντζα, χοιρινά κρασάτα πανσετάκια, χαλούμι φακελάκι, πατάτες τηγανητές και αλοιφές.

Ο χώρος διαθέτει στην πλαϊνή του πλευρά ένα μακρόστενο, ατμοσφαιρικό μπαρ με ψηλά τραπεζάκια που σερβίρει αλκοολούχα ποτά. Μία casual επιλογή, για νόστιμο φαγητό με την παρέα, σε χαμηλές τιμές σε μία πολυσύχναστη λεωφόρο της Λευκωσίας. Το μαγαζί προσφέρει υπηρεσία take away & delivery.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close