Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Εντυπωσιάζει η νέα άφιξη της Λευκωσίας

Το Skinny Foxείναι το καινούργιο υποσχόμενο μαγαζί της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2016

Λίγο πριν το τέλος του 2016 ένα ακόμη καινούργιο μαγαζί έκανε την εμφάνισή του στον τομέα της εστίασης στη Λευκωσία. Το new entry της πόλης φέρει το παιχνιδιάρικο όνομα 'Skinny Fox' και όπως υποψιαζόμαστε θα γίνει σύντομα το νέο hot spot της Λευκωσίας.


 

Ατμοσφαιρική διακόσμηση, βελούδινες πολυθρόνες, εντυπωσιακά φωτιστικά να κρέμονται από το ταβάνι, ένα γουστόζικο wallpaper να καλύπτει μέρος του μαγαζιού, ένα μεγάλο μπαρ και διάφορα χαρακτηριστικά props σε όλο τον χώρο συνθέτουν το νέο μαγαζί της Λευκωσίας. Ένας χώρος που σε "ταξιδεύει" στους δρόμους του Λονδίνου και του Παρισιού κουβαλώντας την αύρα των πιο εναλλακτικών ευρωπαϊκών bar-restaurant.

 


Πρόκειται για ένα all day bar restaurant το οποίο από τις 10.00 το πρωί θα σου σερβίρει καφεδάκι, lunch το μεσημέρι, διάφορα γλυκά το απόγευμα, δείπνο το βράδυ ενώ το μπαρ σου ετοιμάζει αλκοολούχα ποτά και signature cocktails. Το μαγαζί προτείνει τα Skinny Spritz με aperol και μαστίχα αλλά και το Le Bon Tzo που φτιάχνεται με τζιν, μέλι, homemade ginger syrup, λεμόνι και βασιλικό.

 

Το μενού περιλαμβάνει πιάτα από τη διεθνή κουζίνα και δίνει έμφαση στα φρέσκα και ποιοτικά υλικά σερβίροντας μία γκάμα από σαλάτες, κρεατικά, pasta, ψάρια και θαλασσινά. Το μενού υπογράφει ο σεφ Ανδρέας Ανδρέου. Η λίστα των κρασιών είναι μεγάλη και διαθέτει πολλές επιλογές από ντόπιες και διεθνείς ετικέτες.

Το Skinny Fox έρχεται ως μία all day επιλογή με τα βράδια να σε χαλαρώνει στο μπαρ του με ποτό, καλή παρέα και μουσικές επιλογές από το playlist του μαγαζιού.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close