Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το καλύτερο σουβλάκι του 2016

Νικητής στα Check In Eating Awards 2016

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2016

Έχει ήδη βραβευτεί για το σουβλάκι της στα Check In Eating Awards. Η σταθερή ωστόσο πορεία και η ποιότητά της, επιβραβεύονται για ακόμη μια φορά και φέτος. Ο λόγος για τη Γραβέλλα τζιαι καπνιά, η οποία ψήνει το σουβλάκι με μαεστρία, στο σωστό χρόνο και στη σωστή διάρκεια και με την καλύτερη πρώτη ύλη, για να το απολαύσεις όπως πραγματικά του αξίζει.

Εξάλλου, εδώ όλα είναι φτιαγμένα με άλφα-άλφα υλικά -από τα συνοδευτικά μέχρι τα μαγειρευτά-, και ετοιμάζονται αποκλειστικά στο μαγαζί. Αυτό είναι και το μεγάλο του ατού! Ο πρωταγωνιστής, ωστόσο, του μαγαζιού, είναι το χοιρινό σουβλάκι, για το οποίο χρησιμοποιείται άριστης ποιότητας κρέας και μαριναρισμένο με λάδι ελιάς, και το οποίο μπορείς άριστα να το απολαύσεις είτε σε μερίδα είτε μέσα στην πίτα. Ζουμερά από μέσα, με την απαραίτητη κρούστα απ' έξω και με μια γεύση που τα δικαιώνει ως τα καλύτερα που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Στη Γραβέλλα τζιαι Καπνιά, ό,τι σερβίρεται, φτιάχνεται με αγάπη και μεράκι, μην το ξεχνάς αυτό! Από τα κρεατικά στη σχάρα μέχρι τα εποχιακά του και τα άλλα παραδοσιακά πιάτα που φτάνουν ολόφρεσκα και μυρωδάτα στο τραπέζι σου. Όλα της ώρας, όλα καλοκαμωμένα και με παραδοσιακό άρωμα και εκτέλεση.

Στο τέλος, κράτησε χώρο για το επιδόρπιό του που θα σου το τρατάρει για να κλείσει γλυκά η νόστιμή σου εμπειρία. Όσο για το βραβευμένο του σουβλάκι, δοκίμασέ το και στο σπίτι, παραγγέλνοντας την πίτα σου έγκαιρα και σε όποιο βαθμό ψησίματος επιθυμείς.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Χαράλαμπος Χαραλάμπους & Κωνσταντίνος Κατσιάμης
CHEF Χαράλαμπος Χαραλάμπους
ΚΟΥΖΙΝΑ Κυπριακή - σουβλάκι

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close