Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Μάθε πού θα στηθεί το μεγαλύτερο παγοδρόμιο φέτος

Χριστουγεννιάτικη Μαγεία στο Παλιό Λιμάνι, Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2016

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2016 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2017 η κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό γιορτινό χωριό από το άγγιγμα του μαγικού ραβδιού της Wizard Events & PR, μετά από ανάθεση της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Μια πλήρης Χριστουγεννιάτικη αγορά, από ξύλινα σπιτάκια μέσα σε ένα γιορτινό σκηνικό που θα στολίσουν το πιο ζωντανό σημείο της Λεμεσού, και θα προσφέρουν ποτά, φαγητό, καφέ, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, στολίδια και προτάσεις για δώρα  με άρωμα Χριστουγέννων.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, Djs, χορευτικές ομάδες, θεατρικά κ.α.,  να ψυχαγωγηθούν στο πανέμορφο ανοικτό παγοδρόμιο διακοσίων τ.μ. αλλά και να προσφέρουν αγάπη στο περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους λιλιπούτειους φίλους μας στο ζεστό καθιστικό του για να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους προτείνει παιδικές χειροτεχνικές δραστηριότητες στο εργαστήρι του.

Το στολισμένο με αμέτρητα φωτάκια παραμυθένιο Carousel, θα λάμπει θυμίζοντάς μας τις διαχρονικές αξίες της αισιοδοξίας, της αγάπης και της έμπρακτης αλληλεγγύης. Με είσοδο ελεύθερη από τις 10:00 έως και τις 22:00, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη μυρωδιές, αρώματα και γιορτινή ζεστασιά.

Φιλοδοξία της Αρχής Λιμένων Κύπρου, όσο και της Wizard Events & PR είναι να καθιερωθεί αυτή η γιορτή ως θεσμός στην πόλη μας.

Χρυσοί Χορηγοί: Petrolina, SoloSpresso, AXES Business Partners

Αργυροί Χορηγοί: Eurobank, Salt & Pepper, 2GO

Υποστηρικτές: Marsh, Psaltis Auto Parts, Unite Securité, InPrima, EMEL, Pyrgos, Oriflame, House of Brands

Χορηγοί Επικοινωνίας: Check In & Cyprus Inform

Χορηγός Φιλοξενίας: Αρχή Λιμένων Κύπρου

Διοργανωτής : Wizard Events & PR

Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/christmasmagicoldport/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close