Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Αυτό είναι το νέο lounge bar της Μαρίνας Λεμεσού

Μάθε πότε ανοίγει τις πόρτες του!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2016

Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλούς λόγους για να πάμε στη Μαρίνα Λεμεσού. Πόσω μάλλον αυτές τις μέρες που έχει βάλει τα χριστουγεννιάτικά της, διοργανώνοντας μάλιστα ένα πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων! 

Ωστόσο, αυτές τις μέρες, ο λόγος που θα επισκεφθούμε την περιοχή είναι το νέο lounge bar του ομίλου Breeze το οποίο αναμένεται να κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας ακόμα πιο λαμπερές!  

Το Marina Breeze Lounge Bar ανοίγει τις πόρτες του στις 16 Δεκεμβρίου υποσχόμενο να δώσει νέα νότα στις εξόδους μας δίπλα στη θάλασσα.

Με άπλετη θέα από τη γυάλινη βεράντα του και πρόγραμμα με ποικίλες μουσικές επιλογές και θεματικές βραδιές, το Marina Breeze Lounge Bar έχει βάλει σκοπό να μας χαρίσει μια νέα εμπειρία στις εξόδους μας! 

Ένας ιδιαίτερα διακοσμημένος χώρος, με άνετους καναπέδες, μεγάλο κεντρικό μπαρ και 1 μικρότερο μπαρ, με θέα τη θάλασσα και τα γιοτ είναι ο νέος προορισμός για τον καφέ, το ποτό, τη χαλάρωση και τη διασκέδασή μας.

Τα εύγευστα κοκτέιλ του είναι έτοιμα να καταπλήξουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ η ποικιλία στις πιατέλες με τσιμπήματα, θα συνοδεύσει επάξια κάθε ποτό μας!

 Προσφέροντας γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα, το μενού του νέου αυτού χώρου στη Μαρίνα δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για απολαυστικά γεύματα και ιδιαίτερα brunch για κάθε επισκέπτη!

Πάρε όμως μια πρώτη γεύση από το video ου ακολουθεί

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close