News , Guide

Το πρώτο airport hotel της Κύπρου είναι γεγονός!

ΤοRadisson Blu Conference Airport Hotel θα λειτουργήσει στη Λάρνακα το 2019

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2017

Η Sunnyseeker ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της στρατηγική συνεργασία με την Rezidor Hotel Group, η οπoία βάζει για τα καλά την πόλη του Ζήνωνα στον παγκόσμιο ξενοδοχειακό χάρτη.

Με σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία για δημιουργία του 2ου Radisson Blu στη Λάρνακα, το οποίο θα ανεγερθεί στην περιοχή αεροδρόμιου Λάρνακας και θα είναι το πρώτο airport hotel της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η εταιρεία Sunnyseeker Hotels συνεχίζει την επεκτατική της πολιτική και ενδυναμώνει την παρουσία της στο νησί, ανακοινώνοντας τη δημιουργία του δεύτερου ξενοδοχείου με την εταιρεία Rezidor Hotel Group, μίαν από τις πιο δυναμικές εταιρείες του ξενοδοχειακού τομέα σε όλο τον κόσμο και μέλος της Carlson Rezidor Hotel Group με πάνω από 337 ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη στην Ευρώπη.

 

 

Το νέο Radisson Blu Conference & Airport Hotel, Λάρνακα θα λειτουργήσει το 2019 και θα αποτελέσει το πρώτο airport hotel της Κύπρου.

Το δεύτερο Radisson Blu της Λάρνακας θα βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο μακριά από το Διεθνή Αερολιμένα της πόλης και θα διαθέτει 180­ δωμάτια, χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων, συνεδριακό κέντρο, εγκαταστάσεις αναψυχής, συμπεριλαμβανομένου ενός σπα, γυμναστηρίου, γήπεδου τένις, καθώς και εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.

 

Η ξενοδοχειακή μονάδα θα κατασκευαστεί, θα σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα και τις προδιαγραφές της Carlson Rezidor Hotel Group.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close