Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αναβαθμίζονται δύο ξενοδοχεία της Πάφου

Σε πλήρη εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης σε Almyra και Annabelle Hotel

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2017

Η Πάφος αλλάζει και μας αρέσει. Και είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσει και σε όλους όσοι φτάσουν στην Κύπρο ενόψει της ανάληψης της διοργάνωσης του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Εξ ου λοιπόν και ο Όμιλος Thanos Hotels & Resorts, θέλησε να αναβαθμίσει τις κτιριακές υποδομές των μονάδων του.

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο, διαδικασίες ανακαίνισης στα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle, με στόχο την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού.

Σύμφωνα με τον όμιλο, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου του 2017.

Νέα πισίνα υπερχείλισης στο Almyra
Οι ανακαινίσεις στο ξενοδοχείο Almyra περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας επιπρόσθετης πισίνας υπερχείλισης, μεγάλων διαστάσεων, η οποία θα προσφέρει εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί νέος σκιερός χώρος, τέσσερις νέες βεράντες για ηλιοθεραπεία καθώς επίσης και υπαίθριο τζάκι. 

Προγραμματίζεται επίσης μερική ανακαίνιση κάποιων δωματίων αλλά και του χώρου της υποδοχής. Συγκεκριμένα, η ανακαίνιση θα περιλαμβάνει τη βελτίωση της επίπλωσης στο χώρο αυτό αλλά και τη λειτουργία του εστιατορίου Aeras, σε αναβαθμισμένο χώρο για νέες γευστικές εμπειρίες.

 

Νέοι μοντέρνοι χώροι στο Annabelle
Στο ξενοδοχείο Annabelle, τα εστιατόρια Amorosa και Αsteras deck & terrace θα αναβαθμιστούν σημαντικά και θα μετατραπούν σε μοντέρνους χώρους. Η επέκταση τους θα δώσει τη ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ποτά στο μπαρ με θέα θάλασσα και πισίνα καθώς και μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα στη βεράντα. Ο Αsteras θα προσφέρει ένα νέο άνετο περιβάλλον. 

Οι αλλαγές στα εστιατόρια θα συνοδεύονται και με την εισαγωγή νέων μενού.

Επιπρόσθετα θα επεκταθεί ο χώρος γύρω από την κεντρική πισίνα. Το εστιατόριο Mediterraneo θα ανακαινιστεί με την προσθήκη νέων επίπλων, ειδικά σχεδιασμένων για να προσδώσουν έναν εκλεπτυσμένο αέρα στην παραδοσιακή μεσογειακή ταβέρνα.

Τέλος, ανακαινίζονται όλες οι Deluxe Suites, Studio Suites, Studio Suites με πισίνα και Superior Suites. Οι συγκεκριμένες σουίτες θα αναβαθμιστούν με νέα επίπλωση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close