Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Εντυπωσιακό το νέο πρόσωπο του Elysium Hotel

Φουλ ανακαίνιση για τογνωστό θέρετρο της Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017

Από τον περασμένο Νοέμβριο, το πολυτελές ξενοδοχείο της Πάφου, το Elysium, βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Η ανακαίνιση έχει ανατεθεί στην αμερικανική εταιρεία Interior Design, Wilson Associates, η οποία διαθέτει πλούσια εμπειρία στον τομέα αυτό!

Η ανακαίνιση δεν έχει σκοπό να αλλάξει τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου, αλλά στόχος του ομίλου Stademos, στον οποία ανήκει το ξενοδοχείο (όπως και το Mediterranean στη Λεμεσό) είναι η ανανέωση και περαιτέρω αναβάθμιση των δωματίων, των διαδρόμων, των εστιατορίων και του σαλονιού (lobby) του ξενοδοχείου, που θα του επιτρέψει να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη αισθητική.

Οι ανακαινίσεις θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και θα περιλαμβάνουν τα deluxe δωμάτια, το λόμπι και το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Επικούρειο και το Λεμονιά.

Τα δωμάτια
Συγκεκριμένα, τα Deluxe Υπνοδωμάτια θα μεταμορφωθούν, αποκτώντας σύγχρονο πνεύμα, διατηρώντας ωστόσο τα παραδοσιακά στοιχεία του σχεδιασμού και την ιστορική αισθητική του ξενοδοχείου.

Μερικά από τα αρχικά εσωτερικά χαρακτηριστικά και κάποιες λεπτομέρειες των δωματίων θα παραμείνουν ως έχουν, αλλά θα ενισχυθούν μέσω των αλλαγών, οι οποίες θα τα επεκτείνουν, θα τα ανανεώσουν και θα τους προσθέσουν αποθηκευτικούς χώρους.

Ακόμα, στα δωμάτια θα εγκατασταθεί σύστημα αυτοματοποιημένου ελέγχου φωτισμού καθώς και ελέγχου κλιματισμού δωματίου, το οποίο θα επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέρχεται σ' αυτά.

Τα δε έπιπλα στο νέο Elysium, θα δημιουργηθούν από τοπικούς τεχνίτες, και θα φτιαχτούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στη σύγχρονη αισθητική χωρίς ωστόσο να του αφαιρούν από τον τις παραδοσιακές αναφορές του.

Η όλη εμπειρία διαμονής θα αναβαθμιστεί περαιτέρω, χάρη στη χρήση νέων συστημάτων φωτισμού, ήχου και εικόνας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

 

Πότε ανοίγει
Η ανακαίνιση που κρατά κλειστό το ξενοδοχείο από τις 20 Νοεμβρίου 2016, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάρτιο. Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο υπολογίζει να μας υποδεχτεί εκ νέου στις 23 Μαρτίου 2017.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close