Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ο νέος χώρος διασκέδασης της Λευκωσίας

Το μαγαζί που συνδυάζει ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό ανοίγει τον Φεβρουάριο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2017

Το ESTIA Music Dine Bar φιλοδοξεί να αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή, συνδυάζοντας πολύ καλό φαγητό, ποτό και εξαιρετική μουσική σε ένα φιλόξενο χώρο που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για να προσφέρει άνεση και αισθητική με κυρίαρχο μέλημα την ποιοτική ψυχαγωγία, συνθέτοντας και συνδυάζοντας τους νόστιμους και όμορφα σερβιρισμένους μεζέδες της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας- μαζί με την ποιοτική μουσική δοσμένη από μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών, σε ένα πρόγραμμα με ωραία και αγαπημένα τραγούδια.

Το ESTIA Music Dine Bar μπαίνει και επισήμως σε τροχιά, από τον Φεβρουάριο και επειδή, ως γνωστόν, ο οίνος ευφραίνει καρδίαν, η δυνατή κάβα κρασιών με εξαίσιες εγχώριες και ελληνικές ετικέτες δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει το επιστέγασμα.

 4 people, people smiling, people sitting and shoes

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνθέτει μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών ψυχής, από το παλιό και το νέο ρεπερτόριο κυρίως της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας μουσικής, με μελωδίες και στίχους που αγαπήσαμε και σιγοτραγουδούμε.

Η Αννίτα Κωνσταντίνου με την εξαίρετη φωνή και την ωραία της παρουσία, ο νεαρός και ταλαντούχος Νικόλας Αργυρού στην κιθάρα και το τραγούδι και οι έμπειροι Μάρα Κλεάνθους στο πιάνο και Ξένιος Ευαγγέλου στα κρουστά, συνθέτουν μια εκλεκτή μουσική παρέα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την επιμέλεια του έχει αναλάβει η Γεωργία Μεσιήτη δίνοντας έμφαση σε τραγούδια που αγαπήθηκαν (ή που θα αγαπηθούν) με απώτερο στόχο να προσφέρουν βραδιές ξεχωριστές και συναισθηματικές από αυτές όπου ο ψίθυρος γίνεται μια κοινή φωνή που ηρεμεί και ψυχαγωγεί.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close