Eating News , Εστιατόρια

Δοκιμάσαμε το νέο μενού του Patio

Ο Δειπνολόγος γεύτηκε τα νέα πιάτα τουεντυπωσιακού Wine Dine χώρου της πρωτεύουσας και μεταφέρει εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2017

Η κάρτα φαγητών του εντυπωσιακού από όλες τις απόψεις, Patio, έχει ανανεωθεί δυναμικά και πρωτίστως, γευστικά και δημιουργικά. Βασική δηλαδή αιτία για να βρεθώ και πάλι εκεί με την παρέα μου, σε ένα από τα τραπεζάκια του μοναδικά εντυπωσιακού Wine & Dine χώρου της πρωτεύουσας, απολαμβάνοντας από την πρώτη στιγμή, εξαίρετο και value for money Carmenere οίνο από τον χιλιανό κολοσσό Viu Manent (€25), τον οποίο επιλέξαμε οι ίδιοι από τους, όμορφα βαλμένους στην είσοδο του διατηρητέου αρχοντικού, ντιζαϊνάτους συντηρητές κρασιών.

Η θελκτική σαλάτα Sin nombre (€12,50) με τραγανά φύλλα μαρουλιών, πορτοκάλι, αμύγδαλα και σφαιρικές τυρομπουκιές, ανέβασε εξ αρχής τον πήχη των απαιτήσεών, αλλά και των προσδοκιών μας, οι οποίες ικανοποιήθηκαν στο έπακρο με όλα τα επερχόμενα tapas και μεγαλύτερου μεγέθους ορεκτικά.


Οι έχοντες πάθος, σαν και του λόγου μου, με το foie gras πάπιας, δεν επιτρέπεται να παρακάμψουν, το σε μορφή, μους, πατέ του σεφ Στέφανου Νικολάου (€6) που λανσάρεται με σος μήλου και crostini, ενώ οι λάτρεις των μπιφτεκιών κοτόπουλου, σαφέστατα θα σχολιάσουν με τα θετικότερα λόγια τα mini Bifteki de pollo (€8,50) με πουρέ από αρακά και ντομάτα.

Το ψαρονέφρι στη σχάρα με πουρέ από κοκκινογούλια και σάλτσα από φρέσκο κόλιανδρο (€10)  και το φουρνιστό λαυράκι με αξιοθαύμαστο κινόα με σπανάκι (€13) θα εξιτάρουν και τα δυο τους, όλους ανεξαιρέτως τους γευστικούς σου αισθητήρες. Από την άλλη το live σαξόφωνο (κάθε Παρασκευή βράδυ) θα κλέψει και τα δικά σου ώτα καθώς κάνει μελωδικές παρεμβάσεις στις R n B μίξεις του ζωηρού DJ, ενώ πριν φύγεις ενημερώσου για τις καθημερινές , θεματικές μουσικές βραδιές, με βιολί, σαξόφωνο και όχι μόνο που εγγυημένα θα συναντήσουν και τα δικά σου γούστα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close