15-27 April 2013
Arts & Culture , Επόμενες Εκθέσεις

Ομαδική στην Opus

Ομαδική έκθεση κεραμικής ζωγραφικής των Άντρη Ιωνά, Άντρη Λύτρα, Αναστασία Λαμπασάκη Ονησιφόρου, Χριστιάνα Χαραλάμπους και Λίλη Χρίστου.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2013

Άντρη Ιωνά

Σπούδασε στο Λονδίνο στο Camberwell University of Arts του London Institute από το οποίο αποφοίτησε το 2000 και επέστρεψε στη Κύπρο όπου άνοιξε το δικό της εργαστήριο στη Λάρνακα. Ασχολείται με κεραμική αλλά και ζωγραφική. Οι πηγές έμπνευσης της είναι τα βασικά στοιχεία της φύσης.

Άντρη Λύτρα

Η Άντρη Λύτρα γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1979. Διδάχθηκε από τους γνωστούς Κύπριους καλλιτέχνες Φάνη Σεργίου και Πέτρο Πτωχόπουλο. Σπούδασε στο Raffaello Fine Art Academy της Ιταλίας όπου αποφοίτησε με διάκριση. Εκεί είχε την ευκαιρία να διδαχθεί από γνωστούς Ιταλούς καλλιτέχνες όπως τους Giovanni Mundula και Salvatore Stella. Στις σπουδές της ασχολήθηκε επίσης με τη φωτογραφία και τη χαρακτική.

Αναστασία Λαμπασάκη Ονησιφόρου

Φοίοτησε σε σχολή κεραμικής και αγγειοπλαστικής στην Αθήνα. Σήμερα διατηρεί το δικό της εργαστήρι κεραμικής στην Αθηένου. Χαρακτηριστικό της δουλειάς της είναι η ανθρώπινη φιγούρα μέσα από τρισδιάστατες φόρμες και ανάγλυφα έργα. Είναι μέλος του Παγκυπρίου συνδέσμου Κεραμιστών-Αγγειοπλαστών και του Πολιτιστικού Ομίλου Λάρνακας, ΑΡΤΙΟ.  Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Σικελία.

Χριστιάνα Χαραλάμπους

Η Χριστιάνα Χαραλάμπους γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978, κατάγεται από την Αμμόχωστο. Σπούδασε στο Camberwell University of the Arts London, Hνωμένου Βασιλείου. Αποφοίτησε το 2000 με Bachelor of Arts (Honors) στα Visual Arts. Διατηρεί  το εργαστήριο της στη Λάρνακα, διδάσκει ζωγραφική και κεραμική.

Λίλη Χρίστου

Γεννήθηκε στη Λάρνακα. Σπούδασε στην ακαδημία Καλών Τεχνών Ρώμης δίπλα στο διακεκριμένο ζωγράφο Gianfrango Notargiacomo όπου αποφοίτησε με άριστα. Εκτός από ζωγραφική, στην ακαδημία διδάχτηκε φωτογραφία, χαρακτική και Ιστορία της Τέχνης. Η αγάπη της για τις τέχνες την οδήγησε να συνεχίσει μαθαίνοντας ψηφιδωτό και βιτρώ, καταλήγοντας να ασχολείται επαγγελματικά από το 2009 με το εικαστικό κόσμημα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close