News , Guide

Έρχεται η πιο κρύα μέρα του χρόνου

Πτώση της θερμοκρασίας και κρύο τις επόμενες μέρες στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2017

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία με χαμηλές θερμοκρασίες βροχές και χιόνια, μας αποχαιρετά ο πρώτος μήνας του χρόνου. "Θα μας επηρεάσει μια πολύ ψυχρή αέρια μάζα από την Παρασκευή.Κάποια φαινόμενα περιμένουμε και αύριο κάποιες μεμονωμένες βροχές, δεν αποκλείετε αρκετές βροχές και καταιγίδες για τη μέσα της Παρασκευής.Θα έχουμε και χιόνια στις ορεινές και κάποιες ημιορεινές περιοχές".  

Το Σάββατο θα ζήσουμε την πιο ψυχρή μέρα των τελευταίων 12 μηνών, ο υδράργυρος ενδεχομένως να κάνει "βουτιά" μέχρι και τους -2 βαθμούς στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία "Απ’ ότι φαίνεται το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα ψυχρό, με το Σάββατο να είναι όντως πολύ ψυχρή ημέρα.Περιμένουμε μέγιστες θερμοκρασίες μπορεί και κάτω από 10 βαθμούς, γύρω στους 8 δείχνουν οι μέγιστες για το εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια, σίγουρα αρνητικές για τα βουνά".

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως τα χιόνια θα φτάσουν μέχρι και την πρωτεύουσα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Σάββατο δεν φαίνεται ιδιαίτερα υγρό.Θα είναι πολύ ψυχρή αλλά και ξηρή αέρια μάζα που θα μας επηρεάσει για το Σαββατοκύριακο, δεν περιμένουμε ιδιαίτερα φαινόμενα.Ότι και να κάνει θα είναι ήπιας μορφής, απ’ότι φαίνεται θα μας μείνει μόνο το κρύο.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας σε συστάσεις του για τη σκόνη στην ατμόσφαιρα, λόγω του μικρού μεγέθους των εισπνεύσιμων αιωρούμενων σωματιδίων και της πιθανής αρνητικής επίδρασής τους στην ανθρώπινη υγεία,  συστήνει στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού όπως αποφεύγουν να κυκλοφορούν σε ανοικτούς χώρους μέχρι να παρέλθει το φαινόμενο που παρατηρείται.

Πηγή: SigmaLive
Βίντεο από την εκπομπή "Μεσημέρι και κάτι"

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close