Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2017
Τα καινούργια μαγαζιά και ο ανανεωμένος χώρος του παλιού Λιμανιού ήρθε να προσφέρει μία διαφορετική επιλογή για φαγητό, ποτό, καφέ και γενικότερα έξοδο στην πόλη της Λεμεσού. Οι νέες αφίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη στον χώρο του λιμανιού πράγμα που συνεχίζεται και φέτος.
Η νέα άφιξη που έρχεται να προστεθεί στη σειρά των μαγαζιών που υπάρχουν στο παλιό λιμάνι είναι ακόμη μία παγωταρια. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές κυπριακές εταιρείες παγωτού στην Κύπρου η οποία επεκτείνεται σε αυτό το σημείο της Λεμεσού.
Τα Παγωτά Ε. Πυργά ανοίγουν σε μερικές ημέρες το καινούργιο τους κατάστημα στο Παλιό Λιμάνι το οποίο θα βρίσκεται μεταξύ του Cafe Pascucci και του TsakMade.

Οι παγωταρίες Πυργά θα αποτελέσουν και φέτος μια όαση δροσιάς για όλους μας το καλοκαίρι και όχι μόνο! Εκεί θα βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία από 40 και πλέον γεύσεις παγωτών, παγωτό-γιαούρτι ακόμα και με στέβια, αλλά και λαχταριστά παγωτίνια, απολαυστικές τούρτες, δροσερές γρανίτες και milkshakes. Σου προτείνω τα “sundae”, βελούδινο παγωτό ή δροσερό sorbet σερβιρισμένο με τα toppings της επιλογής σου.



Σχετικά
Το απόλυτο dinner guide: 10 κομψές επιλογές σε όλο το νησί
Επιλογές που συνδυάζουν ατμόσφαιρα, ποιότητα και εμπειρία, που σίγουρα αξίζει να ζήσεις
Το 1ο οινοποιείο στην Ελλάδα με Πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας
Οι πρακτικές του οινοποιείου συμβάλλουν δημιουργία ενός πιο υπεύθυνου και βιώσιμου μέλλοντος για το ελληνικό κρασί.
Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για φαγητό στις όμορφες Πλάτρες, ετοιμάζεται να επιστρέψει
Πάμε ξανά για πέστροφα και σούβλα, κάτω από το ψηλό δέντρο των Πλατρών
Τα 10 πιο αυθεντικά απάχικα της Λευκωσίας
Εκεί που το παλιό στέκι συναντά το καλό μεζέ, την αυθεντική παρέα, μπίρα και κρασί
Πήγαμε στο Spin, το νέο pizza spot της Λευκωσίας
Πήγαμε μια βόλτα μέχρι το κέντρο και μπήκαμε στο νέο pizza & vinyl spot, για το οποίο θα ακούσεις να μιλάνε όλοι στην πόλη
Lunch, Βrunch και Swings: Μια διαφορετική έξοδος στη Λεμεσό
Το νέο all-day σημείο συνάντησης της πόλης, βρίσκεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον με θέα το πράσινο
Μοναδικές παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές από τα χέρια της κυρία Κίκας
Με αφορμή το Πάσχα ο παραδοσιακός ξυλόφουρος της γεμίζει τσουρέκια, ψωμιά κολοκύθας και άλλες νομστιμιές
Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία των κέντρων εστίασης και διασκέδασης
Μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο προβλέπονται αλλαγές στην κατηγοριοποίηση των χώρων εστίασης και αναψυχής, στη λειτουργία και αδειοδότησή τους, καθώς και στα ωράρια λειτουργίας τους
Το πάσχα φέτος, το Legouter σας ψήνει την γουρουνιά!
Επιλέξτε από τον κατάλογό του Legouter τα πιάτα που επιθυμείτε και θα σας τα παραδώσουν στο σπίτι σας, παρουσιασμένα σε εκλεπτυσμένες. πιατέλες, ώστε να τα απολαύσετε με άνεση και στυλ.
7 κυπριακά εστιατόρια που φτιάχνουν τον περίφημο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου
Πού θα φας τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά την 25η Μαρτίου
Το Matilda cake είναι το γλυκό που θα θες να φτιάχνεις ξανά και ξανά
Ιδανικό για κάθε γιορτή!