Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας που θα συζητηθεί

Ένα γουστόζικο american bar and grill ανοίγει σύντομα στη λεωφόρο Αθαλάσσας

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2017

Ένα ακόμα καινούργιο μαγαζί έρχεται να προστεθεί στις επιλογές μας για έξοδο στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που συνδυάζει τη χαλαρή ατμόσφαιρα, την ιδιαίτερη διακόσμηση, το καλό φαγητό και μία μεγάλη γκάμα από μπίρες, κρασιά, αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ. 

Πρόκειται για τη νέα άφιξη της λεωφόρου Αθαλάσσας που στεγάζεται στην πρώην ταβέρνα "Ο Τζίτζικας" και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα. Το καινούργιο μαγαζί που ανοίγει τις επόμενες μέρες ονομάζεται "Blooms Bar & Gril" και έχει τον χαρακτήρα των γνωστών wooden pub του εξωτερικού, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή με ιδιαίτερη αισθητική στο design. 

To μενού του διαθέτει αγαπημένες και γνωστές γεύσεις για να συνδυάσεις με την μπίρα σου, ιδιαίτερα ορεκτικά και platters για μπίρα, ζουμερά μπέργκερ, λαχταριστά στέικ αλλά και επιλογές από τη διεθνή κουζίνα. Το Blooms δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην μπίρα, το κρασί αλλά και τα αλκοολούχα ποτά αφού διαθέτει μία αξιόλογη σειρά από ουίσκι. Το Blooms αγαπά ιδιαίτερα τα sports γι' αυτό και διαθέτει μεγάλες και υψηλής ευκρίνειας οθόνες για όλα τα μεγάλα αθλητικά events και ιδάιτερα το ποδόσφαιρο. 

Προσωρινά το μαγαζί θα ανοίγει από τις 17.00 μέχρι αργά το βράδυ ενώ στη συνέχεια θα επεκτείνει το ωράριό του και θα ανοίγει από το μεσημέρι σερβίροντας και lunch. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close