News , Guide

Καταιγίδες, χιόνια και κρύο το σαββατοκύριακο

Πάρε ομπρέλα και ντύσου ζεστά για τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2017

Ο καιρός φαίνεται να μας τα χαλάει τις επόμενες ημέρες και στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και στα δυτικά μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα, στα δυτικά και νότια παράλια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές μερικώς συννεφιασμένος. Τοπικά, στα δυτικά και βόρεια κυρίως παράλια, είναι δυνατό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο  σωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται τοπικά να σημειωθούν  μεμονωμένες βροχές.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Κυριακή.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close