News , Guide

Χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Το χειμωνιάτικο σκηνικό, με κρύο, χιόνια και βροχές συνεχίζεται για τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2017

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και το απόγευμα τοπικά στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, και τοπικά στα δυτικά το απόγευμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα βόρεια και ανατολικά παράλια γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 5 στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και σε κάποιες υπήνεμες πεδινές περιοχές θα σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές, αρχικά κυρίως ανατολικά και βόρεια, ενώ αργότερα πιθανό να επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Στα ορεινά θα πέσουν λίγα χιόνια. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το Σαββάτο παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και σταδιακά αισθητή άνοδο από την Παρασκευή.

Φωτογραφία: Ferenc Isatu

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close