Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Σουίτες-όνειρο το new entry της Αγίας Νάπας

Οι GURU Boutique Suites ανοίγουντις πόρτες τους τον προσεχή Απρίλιο!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2017

Το ολοκαίνουργιο ιδιωτικό θέρετρο με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμονής, γεμάτες άνεση και all inclusive παροχές, λέγεται Guru Boutique Suites και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του την 1η Απριλίου 2017.

Πρόκειται για ένα μοναδικό και πολυτελές concept, όπου όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν προσεκτικά ώστε να προσφέρουν σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία, στην τιμή (της κράτησης) του οποίου μάλιστα περιλαμβάνονται όλες οι παροχές, όπως γεύματα, υπηρεσίες μεταφορών από αεροδρόμια κ.ά.

Βρίσκεται στο Gavo Greco, σ' ένα φυσικό πάρκο που περιλαμβάνει σπάνια φυτά και φυσικούς βράχους, με εκπληκτική θέα και κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά.

Απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη νυχτερινή ζωή της Αγίας Νάπας και τις πεντακάθαρες αμμώδεις παραλίες της περιοχής, στις οποίες οι άνθρωποι του Guru μπορούν να σας εξασφαλίσουν μεταφορά.

Διαθέτει 5 ξεχωριστά σχεδιασμένες πολυτελείς σουίτες και το Rock Star House που περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπαρ και μπαλκόνια με θέα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα εστιατόριο, εξωτερική πισίνα, ένα εξωτερικό τζακούζι με θέα τον ουρανό και φωτισμό από κεριά, το NIRVANA EXPERIENCE, καθώς και το BODY & SOUL EXPERIENCE, με ένα εσωτερικό τζακούζι, που περιλαμβάνει επίσης σάουνα, μασάζ και δωμάτιο ψυχαγωγίας με δικό του μπαρ και projector για ταινίες.

Στο θέρετρο διατίθεται δωρεάν Wi-Fi και χώρος στάθμευσης.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close