Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2017
Το καινούριο μενού φαγητών και η ανανεωμένη λίστα με μπύρες του πολυβραβευμένου Moondog’s μας χαροποίησε αφάνταστα. Τα πρώτα εύγε φυσικά στο ιδιοκτήτη Μάριο Κυπριανού και στους graphic designers του, που δημιούργησαν ένα μοναδικά, μοναδικό σχεδιαστικό εδεσματολόγιο, μα πρωτίστως μια ζυθοβίβλο με artistic φωτογραφικό υλικό και λεπτομερείς επεξηγηματικές πληροφορίες για τα οργανοληπτικά στοιχεία της κάθε μιας από τις 175 και πλέον ετικέτες μπύρας.

Δεν ξέρω αν κι εσύ θα πιεις στην υγειά της παρέας σου, σαν και του λόγου μου, με μια αποκλειστικής εισαγωγής Brugse Zot Dubbel, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κλείσεις το μάτι στο φουρνιστό τυρί καμαμπέρ με τσάτνι (€10,80), στα σπιτικά μπιφτέκια σολομού με καπνιστή πάπρικα (€8,90) και στις homemade τηγανιές με κολοκύθι, καρότο και λεμονόχορτο (€8,60).

Το Βέλγιο ξανά στο ποτήρι σου με μια κρεμώδη Blanche De Bruxelles μπύρα και κτύπα ένα θρυλικό burger πάπιας με σάλτσα τεριγιάκι - €12,80 (εξαίρετο και το ομόλογό του Red Riding Hood με μπρι και βατόμουρα - €12,30). Προς θεού μην αγνοήσεις το αρνίσιο του κότσι, που θα φτάσει κοντά σου μαριναρισμένο σε κόκκινο κρασί, φοινίκια και γλυκάνισο.

Γλύκανε στο maximum την όλη σου beer n’ food εμπειρία με burger με παγωτό oreo, μέσα σε παντεσπάνι με άρωμα βανίλιας και σοκολάτα Nutella (€6). Πριν φύγεις δείξε όλη σου τη μεγαλοψυχία, αγοράζοντας το μόλις €5 ευρώ ημερολόγιο του Moondog’s με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ίδρυμα ‘’Ελπίδα’’, στο ‘’Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών’’, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘’Αγκαλιάζω’’ και στον Κυπριακό Σύνδεσμο Νόσου Huntington.

Σχετικά
Τα αγαπημένα cinnamon rolls της πόλης, μόλις απέκτησαν νέο μαγαζί στην πλατεία
Απολαμβάνουμε τα διάσημα ρολάκια κανέλας, δίπλα στη θάλασσα!
Γνωστό παραδοσιακό καφενείο, κλείνει για τη σεζόν
Δίνουμε το (τελευταίο) ραντεβού για φέτος
Oι Πέμπτες του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη στη Μαρίνα Λεμεσού, αλλάζουν!
Ζωντανή Μουσική στο PAUL Limassol Marina
Halloween όπως πρέπει: Το λευκωσιάτικο εστιατόριο που μετατρέπει τα γλυκά σε spooky έργα τέχνης
Sweet & Spooky days για δύο μέρες, στο Amyth of Nicosia
Η Μεσόγειος στο πιάτο: 5 εστιατόρια στην Κύπρο που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Οι διευθύνσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas