Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Azia Resort & Spa

Ένας παράδεισος με πολλές επιλογές και ένα ξενοδοχείο που αναφέρεται συχνά στο διεθνή Τύπο και περιοδικά μόδας.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Το Azia στεγάζεται σε τρία διαφορετικά κτίρια που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων αλλά συνοψίζουν μια ενιαία ξενοδοχειακή μονάδα. Κάθε τμήμα αντικατοπτρίζει κι ένα διαφορετικό κεφάλαιο της ιστορίας του νησιού. Η βενετσιάνικη περίοδος αντιπροσωπεύεται με βενετσιάνικα murano, ζωγραφισμένο μετάξι και φύλλο χρυσού, η Αρχαία Ελλάδα με μάρμαρα, πέτρα, πράσινο και διακριτικό φωτισμό και οι αραβικές επιρροές με βαθιά, αισθησιακά χρώματα, σκαλιστό ξύλο και μεταλλικά φωτιστικά. Ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος για όλους με σήμα του τον ασφόδελο, το αθάνατο λουλούδι της ελληνικής μυθολογίας! Η πτέρυγα ‘Azia Blue’ ταιριάζει περισσότερο σε οικογένειες. Η πτέρυγα ‘Azia Club & Spa’, με ένα από τα καλύτερα και βραβευμένα spa στον κόσμο, αφορά όλους όσοι επιζητούν σωματική ευεξία. Όσο για τη ‘Residence’, με 35 ιδιωτικές σουίτες αποτελεί μέρος των Small Luxurious Hotels in the World και αρμόζει σε όσους θα ήθελαν μια πιο σικάτη διαμονή. Η γαστρονομία του ξενοδοχείου βασίζεται στην ίδια ποικιλόμορφη ποιότητα. Γευμάτισε ή δείπνησε στο εστιατόριο ‘Akamas’ με μπουφέ και θεματικές βραδιές ή χαλάρωσε δίπλα στη θάλασσα, κάτω από το φως των κεριών και τον έναστρο ουρανό στο open air ‘Amphitheatre’.


ΔΙΑΜΟΝΗ
3 κτίρια με σύνολο 196 δωμάτια, 88 σουίτες, 15 bungalows.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μπαλκόνι, ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού, satellite TV, κεντρικό σύστημα ραδιοφώνου, τηλέφωνο και στο μπάνιο, σεσουάρ μαλλιών, mini-bar, χρηματοκιβώτιο, ανιχνευτή καπνού.

ΠΑΡΟΧΕΣ
5 εστιατόρια, 2 bars, 2 πισίνες, βεράντα ηλιοθεραπείας, γήπεδο τένις, επιτραπέζια αντισφαίριση, γυμναστήριο, spa, δωμάτιο ηλεκτρονικών παιχνιδιών, δωρεάν wi-fi υψηλής ταχύτητας, μπιλιάρδο, ατμοκαθαριστήριο, τράπεζα, γραμματειακές υπηρεσίες, kid’s club, κατάστημα δώρων και κατάστημα κοσμημάτων.

ΤΙΜΕΣ
Από €196 το διπλό δωμάτιο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Να επισκεφτείς το βραβευμένο σπα του και να επιλέξεις μια από τις θεραπείες χαλάρωσης και ευεξίας. .της
κάθε πτέρυγας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close