Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στη νέα άφιξη της Μαρίνας Λεμεσού

Το νέο μαγαζίσε προσκαλεί από τις εννέα το πρωί καθημερινά, να πάρεις μια θέση στους άνετους καναπέδες του

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2017

Ο ούριος άνεμος της ανανέωσης που πνέει αέναα στο Breeze Group, πήρε από τη Μαρίνα Λεμεσού το Crystal και έβαλε επιτυχώς στη θέση του το Marina Breeze Lounge Bar. Ένα ολόφρεσκο concept, που σε προσκαλεί από τις εννέα το πρωί καθημερινά, να πάρεις έναν από τους άνετους καναπέδες ή μια θέση στα ψηλά ή χαμηλά τραπέζια του ‘επιπλέοντος’ στο νερό, εντυπωσιακού καταλύματος, για να απολαύσεις τη Μake your own omelette (€5.50) ή το Cyprus breakfast (€6), παρέα με ποιοτικό καφέ, φρέσκους χυμούς και smoothies.

To μεσημέρι θα χαρείς την κίνηση των γιοτ της Μαρίνας, διεκδικώντας συνάμα ένα από τα οκτώ στον αριθμό, signature platters to share (€23-€95) τα οποία θα αποπλανήσουν γευστικά τόσο τους veg & meat eaters όσο και τους λάτρεις των sushi, cheese & charcuterie. Το βράδυ, κλείσε σαν και του λόγου μας, αρκετές μέρες πριν, ένα τραπέζι πλάι στους γυάλινους τοίχους του lounge bar και αποδέξου σχεδόν αμέσως το φιλοφρονητικό καλωσόρισμα του chef Σπύρου Ηλία (να εύχεσαι να είναι το foie gras, με φρούτο του πάθους και φράουλα, βαλμένο σε κουτάλι).

Η λίστα, αλλά και τα αρκετών εκατομμυρίων, ελλιμενισμένα σκάφη, σ’ το εγγυώμαι ότι θα σε ταξιδέψουν σε μακρινές θάλασσες και ηπείρους, μα κάνε κι εσύ ξεκίνημα με ένα ισπανικό Tempranillo οίνο (€21) και οπωσδήποτε με εξαίρετη σαλάτα ρόκας με κριτσανιστή πάπια και ζιζίμπρι (€13.50).

Ο residence DJ θα φροντίσει κι αυτός να σε ταξιδέψει με τα ήπια decibel του, καθώς εσύ τρως το ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι και φιλετάκια τρούφας (€15), ενώ ο ευγενέστατος διευθυντής Χρήστος και το πραγματικά υποδειγματικό στην εξυπηρέτηση, προσωπικό, θα φροντίσουν να σου φέρουν ζεστή-ζεστή τη διλογία από καλαμάρι και χταπόδι (€19), μα και το κοτόπουλο σουβλάκι, μαριναρισμένο σε yogurt tandoori garlic (€12).

Μη φύγεις νωρίς, γιατί ο DJ καθώς περνά η ώρα θα γυρνά δεξιόστροφα το κουμπί της έντασης, με εσένα και την παρέα σου να επιδίδεστε σε συνετό cocktail και όχι μόνο, tasting, φτιαγμένα όλα μπροστά σου σε ένα από τα δυο γκλαμουράτα bars του Marina Breeze Lounge Bar. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close