Bars & Clubs , News & Events

Ένα αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι επιστρέφει ανανεωμένο

Πέρσι το γνωρίσαμε για πρώτη φορά και φέτος ανυπομονούμε να το επισκεφτούμε ξανά

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2017

Βρισκόμαστε δύο μόλις μήνες πριν από την επίσημη είσοδο του καλοκαιριού και σταδιακά τα καλοκαιρινά στέκια αρχίζουν τις προετοιμασίες. Πολλά ανακαινίζονται και άλλα ετοιμάζονται πυρετωδώς να ανοίξουν και πάλι τις αυλές και τις βεράντες τους.

Μία από τις νέες αφίξεις του περσινού καλοκαιριού που μας απασχόλησε ιδιαίτερα με τη διασκέδαση, το κέφι, τα κοκτέιλ και τον χώρο του επιστρέφει τον Μάιο ανανεωμένο. Πρόκειται για το γουστόζικο μαγαζί της Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, το Bolivar House με την υπέροχη θέα προς τη θάλασσα.

Το Bolivar, λοιπόν, που διέκοψε τη λειτουργία του τον χειμώνα, αναζητάει ήδη προσωπικό για τη νέα σεζόν που μπαίνει και ετοιμάζεται να ανοίξει τον τελευταίο μήνα της άνοιξης. Το μαγαζί της Πιαλέ Πασά επιστρέφει υπό νέα διεύθυνση, αναβαθμίζει το μενού του στοχεύοντας σε κάτι διαφορετικό ενώ παράλληλα γίνονται και αλλαγές στον χώρο που θα προσδώσουν μία πιο δυναμική όψη στο πανέμορφο μαγαζί που στοχεύει να καταστεί το hot spot τόσο του καλοκαιριού όσο και του χειμώνα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close