Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε ένα sushi workshop στο Παλαιομέτοχο

Το "Sakuraya" είναι η νέα άφιξη για ιαπωνική κουζίνα που σου φέρνει μία πλούσια ποικιλία από sushi στην πόρτα σου

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2017

Ένα μικρό μαγαζάκι, το Sakuraya άνοιξε πρόσφατα μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Λευκωσία στο χωριό Παλαιομέτοχο. Πρόκειται για ένα sushi workshop που ανήκει στον ευρηματικό και νεαρό σεφ Γιώργο Δημητρίου το οποίο διαθέτει υπηρεσίες delivery και take away. Αν και ο χώρος του εργαστηρίου είναι πολύ μικρός σύντομα θα τοποθετηθούν μικρά τραπεζάκια για φαγητό στα γρήγορα επί τόπου.

Γιατί να ανοίξει κάποιος ένα sushi workshop στο Παλιομέτοχο; Ο ίδιο ο Γιώργος Δημητρίου απαντώντας στην απορία όλων μας αναφέρει πως αγαπά τη γενέτειρά του, τη δουλειά του και θέλησε να δημιουργήσει κάτι τέτοιο εκεί ώστε να προσφέρει μοναδικές, υγιεινές γεύσεις στους συγχωριανούς του. Ενδεικτικά μάλιστα ανέφερε πως το sushi έγινε τρόπος ζωής στο χωριό και οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται στα καφενεία κάνουν παραγγελία sushi και τσιμπάνε με τις μπύρες τους.

Στο κατάστημα μπορείς να βρείς μια πλούσια ποικιλία από maki rolls, sushi κανονικά και νηστήσιμα, ιαπωνικές σαλάτες, πολυβιταμινούχα ιαπωνικά κρύα τσάγια με γεύσεις από βότανα, ιαπωνικά γλυκά με ελάχιστες θερμίδες και πολλές άλλες ημερήσιες εκπλήξεις.

Το Sakyraya προσφέρει delivery στο Παλαιομέτοχο, στα γύρω χωριά από Περιστερώνα μέχρι Αγίους Τριμιθιάς με παραγγελίες άνω των €15 και στις περιοχές Μακεδονίτισσας-Έγκωμης στη Λευκωσία με παραγγελίες άνω των €30.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close