Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Εντυπωσιακή νέα εμφάνιση 8 ξενοδοχείων σε Πρωταρά, Αγία Νάπα και Πάφο

Ριζικές ανακαινίσεις για γνωστάξενοδοχεία της Κύπρου από μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο της χώρας μας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2017

Η νέα τουριστική σεζόν για αρκετά ξενοδοχεία της χώρας μας έχει ήδη ξεκινήσει ενώ για μερικά πλησιάζει. Πολλά ξενοδοχεία σε όλες τις παραλιακές πόλεις της Κύπρου, από τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα μέχρι τη Λεμεσό και την Πάφο πραγματοποίησαν φέτος ριζικές ανακαινίσεις ανανεώνοντας τους χώρους τους, επεκτείνοντας ορόφους, ανοίγοντας νέα εστιατόρια, δημιουργώντας έτσι ένα νέο, μοντέρνο προφίλ για τα τουριστικά μας θέρετρα.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα ξενοδοχεία που ανακαινίστηκαν και απέκτησαν εντυπωσιακούς νέους χώρους περιλαμβάνονται και 8 ξενοδοχεία της Tsokkos Hotels σε Πρωταρά, Αγία Νάπα και Πάφο.

Η Tsokkos Hotels με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των ξενοδοχείων της προχώρησε σε ριζικές ανακαινίσεις σε 8 από τα ξενοδοχεία της στην περιοχή Πρωταρά, Αγίας Νάπας και Πάφου.

Anastasia Beach Hotel 4* - Πρωταράς
Η ανακαίνιση του περιλαμβάνει ριζική διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, των κοινόχρηστων χώρων, του lobby, του all day εστιατορίου και του εξωτερικού μπαρ πισίνας.

Odessa Beach Hotel 4* - Πρωταράς
Η ανακαίνιση του περιλαμβάνει τους κοινοχρήστους χώρους, το lobby, τα bars, το κεντρικό εστιατόριο, το εστιατόριο πρωινού και το εξωτερικό μπαρ πισίνας. Επίσης δημιουργήθηκε ένα νέο θεματικό εστιατόριο Μεσογειακής κουζίνας και Spa.

Marlita Beach Hotel Apt - Πρωταράς
Η ανακαίνιση του περιλαμβάνει ριζική διαμόρφωση και ανακαίνιση των εξωτερικών χώρων συμπεριλαμβανομένου και του μπάρ πισίνας. Παράλληλα δημιουργήθηκαν δύο θεματικά εστιατορία με απρόσκοπτη θέα την θάλασσα - ένα Ιταλικό εστιατόριο και ένα με Μεσογειακή κουζίνα.

Οι πιο πάνω ανακαινίσεις έγιναν από τον καταξιωμένο interior designer Περικλή Λιάτσο και η εξωτερική τοπιοτέχνηση από την Μαριλένα Σοφοκλέους της MSLA Landscape Architects.

Anmaria Beach Hotel 4* - Aγία Νάπα
Έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των 107 δωματίων του ξενοδοχείου και του εστιατορίου. Επίσης δημιουργήθηκε γυμναστήριο με στόχο τους επαγγελματίες αθλητές. Το γυμναστήριο οποίο περιλαμβάνει το πρώτο installation παγκύπρια σε ξενοδοχείο της κρυοσάουνας - κρυοθεραπείας, της πιο εξελιγμένης μεθόδους αποθεραπείας και αποκατάσταης στον κόσμο. Επίσης περιλαμβάνει 2 νέες προσωπικές πισίνες για recovery, για εναλλαγή κρύου (8-10C) και ζεστού νερού (38-40C), δύο σάουνες σε διαφορετικές θερμοκρασίες, steam room, jacuzzi, εσωτερική πισίνα με aqua bikes και διάδρομο, δύο γυμναστήρια - ένα functional και ένα με κλασσικά μηχανήματα Technogym και Keiser. Το ξενοδοχείο έχει ήδη φιλοξενήσει γνωστές ποδοσφαιρικές ομάδες του εξωτερικού καθώς και γνωστούς αθλητές Κυπριακών ομάδων.

Silver Sands Beach Hotel 3* - Πρωταράς

Tsokkos Protaras Beach Hotel 4* - Πρωταράς

Ascos Coral Beach Hotel - Πάφος

Όλα τα δωμάτια των πιο πάνω ξενοδοχείων έχουν πλήρως ανακαινιστεί.

Papantonia Hotel Apts - Πρωταράς
Έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση ολόκληρης της μονάδας συμπεριλαμβανομένου όλων των δωματίων, κοινόχρηστων χώρων - πισίνα, εστιατόριο, lobby καθώς και εξωτερικοί χώροι.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close