Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μία chic άφιξη που μας εντυπωσίασε

Ένα fine dining εστιατόριο υψηλής αισθητικής με a la carte μενού και υπέροχο περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2017

Βρίσκεται ‘κρυμμένο’ στο παραλιακό The Ciao Stelio Deluxe Hotel στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα. Πρόκειται για το εστιατόριο Enigma το οποίο υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία fine dining με ένα à la carte μενού που τα έχει όλα. Ξεχωρίζει η σαλάτα Yzu με σουσάμι, φρέσκο ανανά, φράουλες, θαλασσινά φύκια και βινεγκρέτ από εσπεριδοειδή.

Από τα starters, το Tuna tartar και το σπιτικό foie gras με σάλτσα από άγρια μούρα, γαρνιρισμένο με πούδρα τρούφας. Εξίσου σπουδαία επιλογή -για να ξεκινήσεις τη γαστρονομική σου εμπειρία- είναι και το Capellachi, το πλουσιότατο ζυμαρικό με γέμιση από τυρί ρικότα, τραγανό καπνιστό χοιρομέρι, πινόλια, παρμεζάνα και κρεμώδη σάλτσα αστακού!

Για κυρίως, σου προτείνω την Τριλογία Χοιρινού που είναι πέρα για πέρα χορταστική. Αποτελείται από φρέσκο χοιρινό φιλέτο, χοιρινή κοιλιά και κεφτεδάκι, συνοδευμένα με σάλτσα από Jägermeister, σοταρισμένα λαχανικά εποχής και πουρέ πατάτας.

Αν προτιμάς ψάρι, τότε το φιλέτο σολομού σε κρεμώδη σάλτσα από σαμπάνια και σαφράν, το οποίο σερβίρεται με ρύζι και σοταρισμένα λαχανικά εποχής, είναι εξίσου μια πολύ γευστική επιλογή. Το ‘Enigma’ δεν σου αφήνει καμία απορία… κι ας είναι έτσι το όνομά του! Εκείνο που αναγράφεται στο μενού, είναι αυτό ακριβώς που θα έρθει στο όμορφα διακοσμημένο και φινετσάτο τραπέζι σου, για να το γευτείς με στυλ και αέρα πολυτέλειας. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close