Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αστέρια Michelin "πέφτουν" στη Στασικράτους

Η υποσχόμενη άφιξη της κεντρικής οδού της πρωτεύουσας που αναμένουμε

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2017

Ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της γκλαμουράτης εμπορικής οδού της πρωτεύουσας διέκοψε πρόσφατα τη λειτουργία του. Ο λόγος για το cafe-bar reastaurant Pralina που είχε ταυτίσει το όνομά του με την οδό Στασικράτους και όλη την αφρόκρεμα της πρωτεύουσας. Το κλείσιμο του συγκερκιμένου μαγαζιού σηματοδοτεί και το τέλος μίας δοξασμένης εποχής της Στασικράτους ξεκινώντας ταυτόχρονα μία καινούργια που όπως φαίνεται θα είναι εξίσου σημαντική και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Τι έμαθε το Check In Cyprus
O χώρος ο οποίος στεγαζόταν το Pralina πέρασε πρόσφατα στα χέρια του Ομίλου Εταιρειών Ζορπάς ο οποίος με τον δείχτη ποιότητας και την εμπειρία που διαθέτει σε Λεμεσό και Νέα Υόρκη (Pralina Experience και French Workshop αντίστοιχα) σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει εκ νέου με το νέο του επιχειρηματικό βήμα στην καρδιά της Λευκωσίας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η εταιρεία Ζορπάς σχεδιάζει τη δημιουργία ενός μοναδικού concept ανά το παγκύπριο, που θα ικανοποιεί τους λάτρεις των avant-garde γλυκών (έμφαση και στο take away), τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, μα κυρίως τους εραστές της γαστρονομίας και του οίνου, με τους ιθύνοντες chef να έχουν αρχίσει ήδη να δοκιμάζουν γεύσεις, αρώματα και υφές. Ο χώρος επιμελείται από μια πλειάδα εξεχόντων αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, έτσι ώστε να καταστεί ένα all day πρωτευουσιάνικο hot spot, ιδανικό μάλιστα για business lunch, αλλά και για δεξιώσεις που θα χαίρονται custom fit εξυπηρέτησης, αλλά και άκρας ιδιωτικότητας.

Το όνομα του καινούργιου μαγαζιού θα είναι "Pralina Experience" και αναμένεται να λειοτυργήσει σε περίπου 3 μήνες. Το μενού ετοιμάζεται εδώ και καιρό από καταξιωμένο, επώνυμο ελλαδίτη σεφ με αστέρι Michelin, οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές επιβλέπουν το χώρο κι εμείς αναμένουμε αγωνιωδώς μέσα στο καλοκαίρι τη μεγαλύτερη καφεστιατορική άφιξη στην πρωτεύουσα.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close