Things to do με το παιδί , Things to Do

Το MYMALL Limassol φιλοξενεί εκδηλώσεις για τα παιδιά

Mεδιάφορες ολοήμερες παιδικές δραστηριότητες όπως κατασκευές, παιχνίδια, ζωγραφική κ.ά.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2017

Το Πάσχα πλησιάζει και το MYMALL Limassol φόρεσε τα γιορτινά του και είναι έτοιμο για να απολαύσει την πιο εορταστική ανοιξιάτικη περίοδο με τους μικρούς του θαμώνες.

Με πρωταγωνιστές το πασχαλινό λαγουδάκι και το πασχαλινό αβγό, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου τοποθετεί τα παιδιά στο επίκεντρο, προσφέροντας εκατοντάδες επιλογές για όλους όσοι είναι έτοιμοι να κάνουν ευτυχισμένα τα παιδιά τους αυτή τη σεζόν, με μια μεγάλη γκάμα επιλογών από κορυφαίες διεθνείς μάρκες σε ένδυση, υπόδηση και παιχνίδια για όλα τα γούστα.

Επιπλέον, ξεκινώντας από το Σάββατο 8 Απριλίου και για όλη τη βδομάδα, οι εσωτερικοί χώροι του MYMALL Limassol φιλοξενούν διάφορες ολοήμερες παιδικές δραστηριότητες όπως πασχαλινές κατασκευές, θεατρικά παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, διαδραστικά παιχνίδια και μαγικά κόλπα.

Το MYMALL Limassol, ο μεγαλύτερος και απόλυτος προορισμός αγορών στην Κύπρο, προσφέρει πέραν των 130 καταστημάτων, μεγάλη γκάμα εστιατορίων και καφετεριών, το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Κύπρου και πλούσια στοά διασκέδασης, αποτελώντας τον πιο "παραδεισένιο" πασχαλινό προορισμό, τόσο για τα παιδιά όσο και τις οικογένειές τους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close