Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2017
Αποτελεί το πιο international μαγαζί της Θεσσαλονίκης το οποίο από τον περασμένο Οκτώβριο περίπου στήνει (κυριολεκτικά) στην ουρά του και τους Αθηναίους για ένα και μόνο λαχταριστό μπουγατσάν. Τον περασμένο Μάρτιο ενημερώθηκες αποκλειστικά από το Check In Cyprus πως το Estrella ετοιμάζει βαλίτσες για Λεμεσό. Ο χώρος που θα ανοίξει το μαγαζί στην πόλη της Λεμεσού αναζητείται ακόμη και σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτησία της λεμεσιανής Estrella βρίσκεται ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς χώρους ώστε να καταλήξει σε εκείνον που θα στεγαστεί το νέο μαγαζί.
Χθες βράδι ενημερωθήκαμε από ένα story στο instagram του Estrella πως το δημοφιλές μαγαζί βάζει πλώρη και για τη Λευκωσία.

Μία είδηση που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και αναμένουμε σύντομα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες τις οποίες θα σου μεταφέρουμε. Το Estrella φαίνεται πως επεκτείνεται πέραν της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας σταδιακά σε ολόκληρη την Ελλάδα αφού σύντομα ανοίγει και στα Χανιά.
Μάθε πως το Estrella σερβίρει το δημοφιλές "μπουγατσάν", το κρουασάν με γέμιση από κρέμα μπουγάτσας, πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα, έγινε viral στο διαδίκτυο και έκανε το θεσσαλονικιώτικο εστιατόριο Estrella διάσημο παγκοσμίως, με κορυφαία Μέσα να το αποθεώνουν- μεταξύ αυτών οι New York Times και το National Geographic.
Σε λίγο καιρό θα τα απολαμβάνουμε και στην Κύπρο, σε Λεμεσό και Λευκωσία.
Σχετικά
1+1 δωρεάν στα Starbucks (μόνο για σήμερα)
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας με τον πιο λαχταριστό τρόπο!
Το απόλυτο dinner guide: 10 κομψές επιλογές σε όλο το νησί
Επιλογές που συνδυάζουν ατμόσφαιρα, ποιότητα και εμπειρία, που σίγουρα αξίζει να ζήσεις
Το 1ο οινοποιείο στην Ελλάδα με Πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας
Οι πρακτικές του οινοποιείου συμβάλλουν δημιουργία ενός πιο υπεύθυνου και βιώσιμου μέλλοντος για το ελληνικό κρασί.
Ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια για φαγητό στις όμορφες Πλάτρες, ετοιμάζεται να επιστρέψει
Πάμε ξανά για πέστροφα και σούβλα, κάτω από το ψηλό δέντρο των Πλατρών
Τα 10 πιο αυθεντικά απάχικα της Λευκωσίας
Εκεί που το παλιό στέκι συναντά το καλό μεζέ, την αυθεντική παρέα, μπίρα και κρασί
Πήγαμε στο Spin, το νέο pizza spot της Λευκωσίας
Πήγαμε μια βόλτα μέχρι το κέντρο και μπήκαμε στο νέο pizza & vinyl spot, για το οποίο θα ακούσεις να μιλάνε όλοι στην πόλη
Lunch, Βrunch και Swings: Μια διαφορετική έξοδος στη Λεμεσό
Το νέο all-day σημείο συνάντησης της πόλης, βρίσκεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον με θέα το πράσινο
Μοναδικές παραδοσιακές πασχαλινές νοστιμιές από τα χέρια της κυρία Κίκας
Με αφορμή το Πάσχα ο παραδοσιακός ξυλόφουρος της γεμίζει τσουρέκια, ψωμιά κολοκύθας και άλλες νομστιμιές
Έρχονται αλλαγές στη λειτουργία των κέντρων εστίασης και διασκέδασης
Μεταξύ άλλων, στο νομοσχέδιο προβλέπονται αλλαγές στην κατηγοριοποίηση των χώρων εστίασης και αναψυχής, στη λειτουργία και αδειοδότησή τους, καθώς και στα ωράρια λειτουργίας τους
Το πάσχα φέτος, το Legouter σας ψήνει την γουρουνιά!
Επιλέξτε από τον κατάλογό του Legouter τα πιάτα που επιθυμείτε και θα σας τα παραδώσουν στο σπίτι σας, παρουσιασμένα σε εκλεπτυσμένες. πιατέλες, ώστε να τα απολαύσετε με άνεση και στυλ.
7 κυπριακά εστιατόρια που φτιάχνουν τον περίφημο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου
Πού θα φας τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά την 25η Μαρτίου