Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Ετοιμάσου για το "Spring Street Food Festival" στη Λευκωσία

Μία μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή με νόστιμο street food, vegan γλυκά και μουσική από Κύπριους djs

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2017

Βρισκόμαστε στη μέση της άνοιξης, της πιο όμορφης εποχής του χρόνου όπου η φύση δημιουργεί τις πιο γοητευτικές εικόνες, η διάθεσή μας ανεβαίνει και ο καλός καιρός μας δίνει την ευκαιρία για εξορμήσεις, υπαίθρια πάρτι αλλά και περιπλανήσεις σε κάθε γωνιά της πόλης. 

Λίγο πριν της είσοδο του Μάη, του πιο γιορτινού μήνα της άνοιξης, που μας προετοιμάζει για τα καλά για το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί ένα αλλιώτικο φεστιβάλ στη Λευκωσία. Ένα street party που μας προσκαλεί να γιορτάσουμε αυτή την ομορφιά και ξεγνοιασιά της άνοιξης έξω στον υπαίθριο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, στην οδό Τεμπών, στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών στην παλιά Λευκωσία. 

Το "The Spring Street Food Festival" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου από τις 17.00 μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα. Εδώ θα περάσεις όμορφα και θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς ποιοτικό και νόστιμο φαγητό, vegan γλυκά, healthy νοστιμιές, θα πιεις homemade χυμούς και τσάγια φτιαγμένα από τοπικά βότανα και φρούτα. Μη διστάσεις να φέρεις μαζί σου τα παιδιά και τα κατοικίδιά σου αφού θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για παιδιά. 

Το D.O.G Rescue Cyprus, το οποίο προσφέρει καταφύγιο σε 120-140 σκυλιά θα βρίσκεται εκεί και έτσι θα μπορείς να προσφέρεις κάτι αγοράζοντας ένα μικρό δωράκι για το δικό σου κατοικίδιο. 

Η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμα πιο όμορφη με τις μουσικές των Κύπριων djs Johnny Blue, Pan Khaos και Cotsios o Pikatillis. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close